ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρεις ισπανικές ομάδες για τον Αϊτόρ (vid)

Περιζήτητος είναι ο Αϊτόρ στην πατρίδα του.

Τρεις ισπανικές ομάδες για τον Αϊτόρ (vid)

Περιζήτητος είναι ο Αϊτόρ στην πατρίδα του.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η Μαγιόρκα ενδιαφέρεται για τον άσο του τριφυλλιού, ενώ νέο δημοσίευμα από την Ισπανία βάζει στο… κάδρο άλλα δυο κλαμπ, μαζί με τους νησιώτες.

Πρόκειται για τη Σπόρτινγκ Χιχόν (επίσης, έχει ξαναγραφτεί) και τη Σαραγόσα. Σύμφωνα με «eldesmarque», οι συγκεκριμένες ομάδες θέλουν τον εξτρέμ του τριφυλλιού, ο οποίος φιλοδοξεί να μείνει ελεύθερος και να αποχωρήσει από την ομάδα.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δημοσίευμα αναφέρει: 

«Η Σπόρτινγκ Χιχόν προετοιμάζεται για τα καλοκαιρινά ψώνια της με μεγάλη αισιοδοξία. Ενώ δεν υπάρχουν ακόμη επιβεβαιωμένες μεταγραφές, στο θέμα των αποχωρήσεων υπάρχει μια καλή επιτάχυνση, αλλά ακόμα περισσότεροι παίκτες θα πρέπει να αποχωρήσουν.

Το μέλλον του Καταλανού εξτρέμ μοιάζει να είναι μακριά από τον Παναθηναϊκό, έναν σύλλογο που έχει ήδη γνωστοποιήσει στους μάνατζερ του την πρόθεση να αποχωρήσει πριν ξεκινήσει η πράσινη προετοιμασία. Εχοντας συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023, η πρόθεση της αθηναϊκής ομάδας είναι να πετύχει την πώλησή του, ενώ αυτή του ποδοσφαιριστή να αποκτήσει την ελευθερία του για να διαπραγματευτεί το μέλλον του με μεγαλύτερη άνεση.

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ για τον Αϊτόρ ανέφερε ο «SER Deportivos Gijón», ο οποίος επέμεινε στην ανάγκη της ομάδας να ενισχυθεί στα «φτερά», ειδικά μετά τις αποχωρήσεις του Κάρλος Καρμόνα και του Νίκολα Κούμιτς.  Ο Αϊτόρ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει διαρρεύσει για τη Σπόρτινγκ Χιχόν και δίπλα του υπάρχοει ο Αντι Καβάγια που μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου.

Η πρόθεση του Κανταλαπιέδρα είναι ξεκάθαρη. Το μόνο πράγμα που περνάει από το κεφάλι του είναι να επιστρέψει στο ισπανικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι, κυρίως, το μεγάλο εμπόδιο για το Σπότινγκ.  Ο Καταλανός εξτρέμ ήταν ήδη σε θέση να επιστρέψει την περασμένη σεζόν, όταν απέρριψε τη Ρεάλ Σαραγόσα για τον Παναθηναϊκό ενώ περίμενε μία προσφορά από ένα κλαμπ της LaLiga που δεν ήρθε ποτέ.

Τώρα, οι Αραγονέζοι έχουν και πάλι το όνομά του στην ημερήσια διάταξη, όπως και η Μαγιόρκα.  Η Χιχόν ελπίζει ότι ο Αϊτόρ θα μείνει τελικά ελεύθερος για να διαπραγματευτεί τη υπογραφή του, αλλά θα πρέπει να μειώσει τις απολαβές που λαμβάνει στην Αθήνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...