ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς ο Μακέντα

Παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι ο Μακέντα υπολογίζεται κανονικά και δεν είναι υπό παραχώρηση.

Στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς ο Μακέντα

Με αφορμή αυτά ο Παναθηναϊκός κατέστησε σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς ο Μακέντα όχι μόνο δεν αποχωρεί, αλλά βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.

Όπως σημείωναν από το τριφύλλι, δεν υπάρχει καν πρόθεση παραχώρησης του Μακέντα και ουδεμία πρόθεση διαζυγίου υφίσταται, πόσο μάλλον απόφαση.

Ο Μακέντα λοιπόν προστίθεται στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ήδη έχει ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος Σέρβος προπονητής αναφέρθηκε με καλά λόγια για τους Φραν Βέλεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ και Χουάνκαρ, ενώ από τη μεσαία γραμμή ειδική αναφορά έγινε στους Ζοσέ Μαουρίσιο και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.416 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τη μεσοεπιθετική γραμμή έχει ξεχωρίσει τα χαρακτηριστικά των Λούκας Βιγιαφάνιες και Τάσου Χατζηγιοβάνη, ενώ ειδική αναφορά πραγματοποίησε για τον Φώτη Ιωαννίδη, εξυμνώντας την προοπτική του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.