ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Πρόταση για Μπατάλια”, γράφουν οι Πορτογάλοι – Δεν προκύπτει κάτι τέτοιο

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πρόταση του Παναθηναϊκού στη Σπόρτινγκ για τον Μπατάλια, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο, μέχρι τώρα, δεν έχει συμβεί.

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πρόταση του Παναθηναϊκού στη Σπόρτινγκ για τον Μπατάλια, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο, μέχρι τώρα, δεν έχει συμβεί.

Η record έγραψε ότι το τριφύλλι κατέθεσε πρόταση στην ομάδα της Πορτογαλίας για δανεισμό του Αργεντινού χαφ και αναμένονται οι εξελίξεις.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου έχει γραφτεί εδώ και μέρες για τους πράσινους και που δεν υπολογίζεται από την ομάδα του, κάτι που σημαίνει ότι το συζητάει για νέο δανεισμό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, στην παρούσα φάση πρόταση δεν επιβεβαιώνεται.  Οι πράσινοι δεν έχουν κάνει ακόμα κάτι σχετικά με επίσημες κρούσες για μεταγραφικούς στόχους. Συνεπώς, δεν υπάρχει κάτι το προχωρημένο. Ολα αυτά στην παρούσα φάση. Ο ποδοσφαιριστής έχει προταθεί και στη συνέχεια θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.