ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποχώρησε από το «τριφύλλι» ο Μούχλιας – Συνεχίζει στον Μίλωνα

Στον Μίλωνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Μούχλιας που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, μετά από δύο χρόνια παρουσίας.

Αποχώρησε από το «τριφύλλι» ο Μούχλιας - Συνεχίζει στον Μίλωνα

Στον Μίλωνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Μούχλιας που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, μετά από δύο χρόνια παρουσίας.

Ο νεαρός Έλληνας ακραίος, μετά από μία διετία όπου βρισκόταν στο «πράσινο» ρόστερ και με την φανέλα του Παναθηναϊκού πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και τον Λιγκ Καπ τη σεζόν 2019-2020, δεν υπολογιζόταν για τη νέα σεζόν και επέλεξε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα η διοίκηση του Μίλωνα προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωσή του:

«Με τον διεθνή με την ομάδα των εφήβων, ακραίο Βασίλη Μούχλια ενισχύεται η Ανδρική Ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου μας, για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βασίλης Μούχλιας ξεκίνησε να αγωνίζεται στον Έβρο Σουφλίου, έπειτα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ως έφηβος και στη συνέχεια στον Άρη Θεσσαλονίκης αγωνιζόμενος στην Volley League. Τον Αύγουστο του 2019 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό όπου αγωνίστηκε έως και πέρυσι. Είναι 25 ετών, ακραίος, με ύψος 1.94».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.