ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλαμπάκος: «Ο Κάτας θα κριθεί όταν φτιάξει μια ομάδα από την αρχή» (Vid)

Την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, κλήθηκε να σχολιάσει στην Cosmote TV ο Ντίνος Καλαμπάκος. Τι είπε για τον Όντετ Κάτας, την ξέφρενη πορεία του Λαυρίου στο πρωτάθλημα της Basket League, αλλά και την απουσία του Ολυμπιακού.

Καλαμπάκος: «Ο Κάτας θα κριθεί όταν φτιάξει μια ομάδα από την αρχή» (Vid)

Την αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, κλήθηκε να σχολιάσει στην Cosmote TV ο Ντίνος Καλαμπάκος. Τι είπε για τον Όντετ Κάτας, την ξέφρενη πορεία του Λαυρίου στο πρωτάθλημα της Basket League, αλλά και την απουσία του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV ο Ντίνος Καλαμπάκος

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός μου βγάζει μια ταλαιπωρία. Είναι λίγο κουρασμένος. Βέβαια έχει δικαιολογίες, και αυτός και η ΑΕΚ. Έχουν μια κούραση. Πιστεύω πως οι αλλαγές προπονητών δεν κάνουν πάντα καλό. Λέμε για τον Κάτας… Ποιος μπορεί να κρίνει τον Κάτας; Βρήκε μια καινούργια ομάδα.

Θα τον αφήσουμε να φτιάξει μια καινούργια ομάδα του χρόνου και μετά θα τον κρίνουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μια συνέχεια γεγονότων, διοικητικών και οικονομικών… Κάπου θα φρενάρει και θα πρέπει να χτίζεται το κάτι καινούργιο. Να έχουμε υπομονή».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το Λαύριο που έφτασε ως τους τελικούς της Basket League: «Το Λαύριο αξίζει ένα τεράστιο μπράβο για ό,τι έχει πετύχει φέτος. Ήταν μια ομάδα που ξεκίνησε άσχημα… Έκανε τρεις ήττες λόγω κορωνοϊού… Δεν είχαν πάρει χαμπάρι πόσο καλή ομάδα ήταν! Θυμάμαι πως έψαχναν τις νίκες που πρέπει να πετύχουν στον πρώτο γύρο για να μπορέσουν να σωθούν. Μετά ξέχασαν να χάσουν!

Έχουν παίξει μια σειρά πέντε αγώνων με τον Προμηθέα, έχουν δώσει άλλα τρία ματς με τον Παναθηναϊκό σε λιγότερο από 12 μέρες. Βλέπεις πως αυτά τα παιδιά έχουν διάθεση. Είναι παιχνίδι για αυτούς. Άσχετα αν παίρνεις ένα εκατομμύριο ή ένα ευρώ. Για αυτούς είναι ένα παιχνίδι. Μπαίνουν μέσα και το διασκεδάζουν. Τους χαίρομαι! Χαίρεσαι να τους βλέπεις. Πραγματικά είναι η ευχάριστη έκπληξη. Κάτι καινούργιο, φρέσκο και νέο. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου με το Λαύριο αλλά έδωσε έναν άλλο τόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για την απουσία του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα: «Το φωνάζω χρόνια, είναι έγκλημα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια τα δυο θηρία να λείπουν. Ή μάλλον, δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίζουν με τα κουβαδάκια τους και να μην θέλει ο ένας την παραλία του άλλου. Το λέω εγώ που είμαι Παναθηναϊκός. Θεωρώ πως όταν αγαπάς το μπάσκετ, πρέπει να είσαι εκεί.

Χωρίς να λέω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο… Όσο ήταν εκεί, το άθλημα πήγαινε καλά. Ευρωλίγκες, πράγματα… Εμφανίστηκε ο ωραίος Προμηθέας, μια ωραία πινελιά στο πρωτάθλημα. Είδαμε πράγματα. Πλέον ξέρουμε ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Απλώς δεν ξέρουμε με ποιον θα παίξει στον τελικό. Φέτος κανείς δεν πίστευε το Λαύριο. Περιμέναμε την ΑΕΚ ή τον Προμηθέα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.