ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον τελικό του Πανελληνίου Δράκου και Κατραντζής

Αρκετά καλή ήταν η εμφάνιση του κολυμβητικού τμήματος του Παναθηναϊκού στο 90ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Στον τελικό του Πανελληνίου Δράκου και Κατραντζής

Στον τελικό πέρασαν η Νόρα Δράκου και ο Χρήστος Κατραντζής μετά την καλή εμφάνιση που είχαν σήμερα το πρωί στους προκριματικούς αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, η Νόρα Δράκου θα αγωνιστεί στον τελικό στα 50μ ελεύθερο με χρόνο 26.39.

Ο Χρήστος Κατραντζής προκρίθηκε στον τελικό στα 100μ πεταλούδα με χρόνο 55.32. και στον τελικό β’ στα 50μ ελεύθερο με χρόνο 23.93.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός τελικού μένουν η Μαρία Έξαρχου με 2.30.82 στα 200μ ύπτιο, ο Αλέξανδρος Παπαλέξης με 1.02.66 στα 100μ πεταλούδα. ,η Καλλιόπη Ζαΐμη με 28.07 και η Ζωή Πράγια με χρόνο 29.10 στα 50μ. ελεύθερο.

Οι τελικοί θα ξεκινήσουν σήμερα (9/6) στις 18.00 το απόγευμα και θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ ενώ οι αυριανοί πρωινοί προκριματικοί θα μεταδοθούν σε livestreaming από το KOETV στο YouTube.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.