ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Tι να παίξετε στην πρεμιέρα του EURO – 3αδα για ταμείο στο 7.82!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Tι να παίξετε στην πρεμιέρα του EURO - 3αδα για ταμείο στο 7.82!

Η μεγάλη στιγμή που το σημερινό (11/06) κουπόνι έχει Euro έφτασε! Η πρεμιέρα στη διοργάνωση γίνεται με το Τουρκία – Ιταλία που δεν θα μπορούσε να λείπει από το Betarades.gr και τις προτάσεις του σήμερα. Έχουμε προγνωστικό από το μεγάλο ματς, μαζί με μακροχρόνιο στοίχημα επίσης από το Euro. Αλλά και μπασκετική επιλογή από την Ισπανία. Πάμε, λοιπόν, στις αναλύσεις μας!

Αντέχουν οι Τούρκοι

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι της πρεμιέρας του Euro, ανάμεσα στην Τουρκία και την Ιταλία, που διεξάγεται στις 22:00.

Η ομάδα του Σενόλ Γκιουνές “τρέχει” αήττητο σερί έξι αγώνων σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια. Προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Μολδαβίας, σημειώνοντας, μάλιστα και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ξεκίνησε εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας με 4-2 επί της Ολλανδίας και με 3-0 επί της Νορβηγίας, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη (3-3) με τη Λετονία. Στους δύο από τους τρεις πιο προσφατους αγώνες της, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

“Τρένο” χωρίς φρένα θυμίζει η πορεία της Ιταλίας, που μετράει οχτώ συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή (4-0) επί της Τσεχίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Εκτός από την ανασταλτική της λειτουργία, εξαιρετικά τα πήγε και η γραμμή κρούσης της, καθώς σημείωσε 25 γκολ. Τελευταία της ήττα, αυτή (1-0) από την Πορτογαλία στις 10 Σεπτεμβρίου του 2018.

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνουν να βρίσκονται και οι δύο αντίπαλοι. Η Ιταλία φαίνεται να είναι το φαβορί, όμως, η Τουρκία δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική και μπορεί να μείνει όρθια στη πρεμιέρα της διοργάνωσης. Θα ποντάρουμε στο Τουρκία +1 σε απόδοση 1.90.

Δύσκολα η Ουαλία

Προχωράμε στις επιλογές μας και πάλι με Euro και ένα μακροχρόνιο στοίχημα αυτή τη φορά. 

Η τύχη δεν ευνόησε την Ουαλία, καθώς η κλήρωση την έριξε σε έναν δύσκολο όμιλο, με αντιπάλους την Ιταλία, την Τουρκία και την Ελβετία. Ομάδες που έχουν σαφώς πιο ποιοτικό και πιο πλούσιο ρόστερ, επομένως θεωρητικά βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Δεν τα πήγε καλά στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, καθώς ηττήθηκε εύκολα με 3-0 από τη Γαλλία, ενώ δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της την Αλβανία, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Σκοράρει με το… σταγονόμετρο, έχοντας σημειώσει μόλις ένα γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Μετά την απομάκρυνση του Ράιαν Γκιγκς από την τεχνική ηγεσία, ο στενός συνεργάτης του, Ρομπ Πέιτζ, χρίστηκε αρχικά υπηρεσιακός προπονητής, φαίνεται όμως ότι μονιμοποιείται.

Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι για την Ουαλία στον πρώτο όμιλο και θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη αν καταφέρει καν να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από μια αξιοπρεπή παρουσία. Επιλέγουμε να τερματίσει τελευταία στον όμιλο σε απόδοση 2.25.

Με την άμυνα της Μπαρτσελόνα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ και το παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του ισπανικού πρωταθλήματος, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται στις 23:00 την Τενερίφη

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν τα κατάφερε στο πρόσφατο παιχνίδι με την ομάδα από τα Κανάρια Νησιά και ηττήθηκε με 80-68. Οι 15 πόντοι και τα 7 ριμπάουντ του Πάου Γκασόλ δεν στάθηκαν αρκετά για την ομάδα του. Οι “μπλαουγκράνα” δεν βρήκαν λύσεις στην επίθεση, όπως στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, όταν και είχαν σταματήσει στους 112 πόντους.

Κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία νίκη η Τενερίφη και να ισοφαρίσει σε 1-1, μένοντας ζωντανή στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Χάρη στην εκπληκτική παρουσία των Χουέρτας και Σερμαντίνι που σημείωσαν 26 και 21 πόντους, αντίστοιχα.

Η Μπαρτσελόνα δεν θα ρισκάρει στο κρίσιμο παιχνίδι και θα πρέπει να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της, για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα. Μπορεί να κρατήσει την Τενερίφη σε χαμηλό σκορ. Θα στηρίξουμε το Under 75.5 πόντους των φιλοξενούμενων σε απόδοση 1.83.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE