Μεγάλη ημέρα η 10η Ιουνίου για όλη την Παναθηναϊκή οικογένεια. Τέτοια ημέρα πριν τρία χρόνια έφυγε από την ζωή ο τεράστιος Παύλος Γιαννακόπουλος, που ήταν είναι και θα είναι στην καρδιά κάθε Παναθηναϊκού. Την ημέρα αυτή η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού κατέκτησε το 40ο πρωτάθλημα. Μία δυναστεία, που δημιούργησε η οικογένεια Γιαννακόπουλου και συνεχίζεται.

Οσο για τα «με το Λαύριο έπαιζες, δεν έχει και τόση αξία» τα λένε αυτοί, που βλέπουν το πρωτάθλημα με τα κιάλια. Δεν φταίει ο Παναθηναϊκός, που ο Ολυμπιακός έπεσε στην Α2. Αυτοί το αποφάσισαν και επέλεξαν να παίξουν εκεί, που είναι σήμερα. Δεν άντεξαν τόσες ήττες, τόσα χαστούκια στο εξοχικό και σου λέει «προκειμένου να ξεφτιλιζόμαστε ας πούμε, ότι είμαστε αδικημένοι και να ρίξουμε την ομάδα στην Α2».

Η κούπα έχει μεγάλη αξία, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Και αν ο κόσμος του Ολυμπιακού πανηγυρίζει και λέει τα «μέχρι τέλους», για την απόφαση της διοίκησης να ρίξει την ομάδα στην Α2, εγώ είμαι μαζί τους. Κανένα πρόβλημα. Θέλετε να μείνετε στην Α 2; Μείνετε εκεί μόνιμα. Θέλετε να ανέβετε, καλώς να ορίσετε, για να κάνουμε τις βόλτες μας στο εξοχικό και να συνεχίζουμε να παίρνουμε κούπες.

Προς το παρόν για άλλη μία χρονιά οι «μέχρι τέλους» είδατε τον παντοκράτορα να κάνει το ντάμπλ και να σηκώνει άλλες δύο κούπες. 40 πρωταθλήματα στο μπάσκετ, όσα δεν έχουν όλοι οι άλλοι μαζί. Και αυτό σε μία δύσκολη, μεταβατική χρονιά. Και επειδή εμείς οι Παναθηναϊκοί είμαστε απαιτητικοί και με τα έξι αστέρια, που έχουμε δεν μας φθάνουν οι τίτλοι, εύχομαι τη νέα χρονιά να γίνει, ότι πρέπει, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Εκεί, που ο Μπερτομέου καθαιρέθηκε από τις ίδιες τις ομάδες, με τα όργια, που έκανε. Μπροστάρης και σε αυτό ο Παναθηναϊκός, δικαιώθηκε από τις εξελίξεις.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο, για τα όσα μας έχει προσφέρει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. Πάντα τέτοια και το 40ο αφιερωμένο εκεί ψηλά στον Παύλο, αλλά και στον Θανάση Γιαννακόπουλο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS