ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Για ένα χρόνο υπογράφει ο Γιοβάνοβιτς – Πολλές ώρες στο Κορωπί για να «τρέξει» το σχεδιασμό της νέας σεζόν

Στο Κορωπί περνάει αρκετές ώρες κάθε μέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για να προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει νέας σεζόν. Μονοετές θα είναι το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Για ένα χρόνο υπογράφει ο Γιοβάνοβιτς – Πολλές ώρες στο Κορωπί για να «τρέξει» το σχεδιασμό της νέας σεζόν | panathinaikos24.gr

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αφιερώνει πολλές ώρες μέσα στην ημέρα για να «τρέχει» τα θέματα της ομάδας του Παναθηναϊκού, όπως ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει νέας σεζόν.

Ο Σέρβος τεχνικός που βρίσκεται το τελευταίο δεκαήμερο στην Αθήνα, θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες από το «τριφύλλι», υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους.

Το θέμα είναι εντελώς τυπικό και θα κλείσει το επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ στη συνέχεια θα γίνει και η επισήμη παρουσίαση του από τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, θα αρχίσει να υλοποιείται και το κομμάτι του ρόστερ που επιθυμεί και αυτό σημαίνει πως τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει «δράση» σχετικά με τις αποχωρήσεις, αλλά και τις προτάσεις που θα καταθέσει στη διοίκηση της ομάδας, για θέσεις με παίκτες που επιθυμεί.

Ο Γιοβάνοβιτς μελετά αυτές τις ημέρες εξονυχιστικά το υπάρχον ρόστερ, με σκοπό να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για κάθε ποδοσφαιριστή και πάνω σ’ αυτή τη διαδικασία, υπάρχει η δική του «σφραγίδα» στην απόφαση της διοίκηση για πρόταση επέκτασης της συνεργασίας του «τριφυλλιού» με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close