ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χατζηνικολάου: «Χαρούμενη για την παραμονή μου – Με στήριξε στα δύσκολα ο Παναθηναϊκός» (Vid)

Χαρούμενη που θα συνεχίσει να είναι μέλος του συλλόγου που τη στήριξε στη δύσκολη περιπέτεια που είχε, είναι η Όλγα Χατζηνικολάου στις πρώτες δηλώσεις της, μετά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, για την παραμονή της στον Παναθηναϊκό.

Χατζηνικολάου: «Χαρούμενη για την παραμονή μου - Με στήριξε στα δύσκολα ο Παναθηναϊκός» (Vid)

Ο Παναθηναϊκός της έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, μετά τη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε και εκείνη με τη σειρά της, αντάμειψε το σύλλογο με την προσφορά της στους τελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου το «τριφύλλι» κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας και επέστρεψε στους τίτλους μετά από αρκετά χρόνια.

Η Όλγα Χατζηνικολάου θα είναι στο «πράσινο» ρόστερ και τη νέα σεζόν, όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα εγχώρια κεκτημένα, αλλά και να διακριθεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου επιστρέφει.

Η έμπειρη γκαρντ μετά την επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου της με το «τριφύλλι», παραχώρησε και τις πρώτες της δηλώσεις και όπως ανέφερε, ο σύλλογος την αγκάλιασε στα δύσκολα και είναι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος του.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η τοποθέτηση της:

««Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φοράω και την επόμενη σεζόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτός ο Σύλλογος με αγκάλιασε στα δύσκολα, με σήκωσε και μαζί ζήσαμε την απόλυτη στιγμή που ονειρεύεται κάθε αθλήτρια. Χωρίς τον κόσμο όμως δε θα ήταν τίποτα ίδιο! Γίνε μέλος στον Παναθηναϊκό και έλα να κάνουμε μαζί το Σύλλογο ξανά πρωταθλητή σε όλα τα σπορ».

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...