Ποδόσφαιρο

Με 2 ή 3 μεταγραφές στην προετοιμασία ο Παναθηναϊκός

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τσεκάρει την αγορά για να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές για τον Παναθηναϊκό, με σκοπό να τους έχει μαζί του στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Στην προσθήκη 2 ή 3 ποδοσφαιριστών θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός μέχρι την έναρξη της βασικής προετοιμασίας, κατόπιν επιθυμίας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος Σέρβος τεχνικός των «πρασίνων», θέλει να έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές με ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις, ώστε όταν οι «πράσινοι« φύγουν για την Ολλανδία και το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν, να τους έχει μαζί του.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει ήδη ξεκινήσει το «ξεψάχνισμα», ωστόσο για να είναι απόλυτα σίγουρος για τις επιλογές του, δεν θέλει να κάνει βεβιασμένες κινήσεις. Περιθώρια για λάθη στις μεταγραφές δεν υπάρχουν και αν κοιτάξει κάποιος στο παρελθόν, θα καταλάβει πως ο Παναθηναϊκός την έχει πατήσει πολλές φορές, με περιπτώσεις που ενώ έδειχναν ότι μπορούν να βοηθήσουν, στην τελική το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Έτσι, στο «πράσινο» στρατόπεδο κινούνται μεθοδικά και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, επιθυμία όλων είναι ο Παναθηναϊκός να έχει αποκτήσει ένα δεξί μπακ, έναν στόπερ, αλλά και ένα εξτρέμ, παράλληλα υπάρχει και η πιθανότητα για απόκτηση ενός σέντερ φορ, μόνο αν προχωρήσει το θέμα του Καρλίτος και αποχωρήσει από το σύλλογο με μεταγραφή.

Exit mobile version