ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Μπορεί να μην βρίσκομαι σε πάγκο ομάδας στο μέλλον» (Vid)

Επιφυλακτικός σχετικά με το μέλλον του στους πάγκους, εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.

Μπόλονι: «Μπορεί να μην βρίσκομαι σε πάγκο ομάδας στο μέλλον» (Vid)

Ο Ρουμάνος τεχνικός που εργάζεται αυτό το διάστημα ως αναλυτής σε εφημερίδα της Ουγγαρίας για το EURO 2020, αναφέρθηκε στα μελλοντικά του σχέδια, επεσήμανε πως ακόμα δεν έχει καταλήξει αν εργαστεί ξανά σε σύλλογο, ενώ τόνισε πως τώρα μπορεί και απολαμβάνει τις διακοπές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «Gsp.ro»

Πως είναι οι διακοπές σας;

«Είμαι με την οικογένεια μου στην Βουδαπέστη. Θα πάω στην μητέρα μου για να φάω. Επίσης, ο αδερφός που είναι οδοντίατρος με περιμένει για να με εξετάσει. Αυτή την περίοδο φτιάχνω το διαμέρισμα που αγόρασα στην Βουδαπέστη».

Ποια ομάδα θα προπονήσετε τη νέα σεζόν;

«Η αλήθεια είναι πως μπορεί τη νέα σεζόν να μην βρίσκομαι στον πάγκο κάποιας ομάδας».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχε ακουστεί ότι η Κραϊόβα σας ήθελε, ότι ο ιδιοκτήτης της Σέπσι αναφέρει συνεχώς το όνομα σας. Είναι μια επιλογή για σας η πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας;

«Σου απάντησα ήδη. Θεωρώ τον εαυτό μου ακόμα επαγγελματία προπονητή. Τσεκάρω όλες τις προσφορές».

Είχατε πει ότι πριν από 1,5 χρόνο ήρθατε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη της Κραϊόβα, τον Ροταρού.

«Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να… βγάλεις κάτι από μένα, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι η ντρίμπλα δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου χαρακτηριστικό. Σου έδωσα μια καλή πάσα. Δεν ξέρω τι θα κάνω την επόμενη σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.