ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο και τα χρήματα που δίνει το «τριφύλλι» στον Παπαπέτρου (Pic)

Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο, ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να διατηρήσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο ρόστερ του και προσφέρει στον παίκτη διετές συμβόλαιο με απολαβές 1,7 εκατ., συν μπόνους.

Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο και τα χρήματα που δίνει το «τριφύλλι» στον Παπαπέτρου (Pic)

Ο Παναθηναϊκός μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχει βάλει μπροστά το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, με αρκετά θέμα ανανεώσεων να είναι σε εκρεμμότητα.

Ένα από αυτά, είναι και το συμβόλαιο του Ιωάννη Παπαπέτρου, που στο «τριφύλλι» επιθυμούν την παραμονή του για τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με όσα διαρρέει Ιταλός δημοσιογράφος, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει την προσφορά του στον παίκτη, η οποία είναι για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές απολαβές 1,7 εκατομμύρια συν μπόνους στόχων.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο παίκτης έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον Παναθηναϊκό, ωστόσο θέλει να γνωρίζει τους στόχους την ομάδας για τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα. Αν πάρει τις διαβεβαιώσεις που επιθυμεί θα παραμείνει, σε διαφορετική περίπτωση, πάντα υπάρχει στο προσκήνιο η Αναντολού Εφές, που προσφέρει στον Έλληνα διεθνή φόργουορντ «τρελά» χρήματα και ένα ηγεμονικό συμβόλαιο για να τον δελεάσει και να γίνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.