ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βιντσιλαίου: «Ο τρόπος που μου μίλησε η διοίκηση με έπεισε να έρθω – Να ζήσω τίτλους και γεμάτο γήπεδο»»

Τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά και την Ελένη Καπογιάννη ευχαρίστησε η Αγγελική Βιντσιλαίου στις πρώτες της δηλώσεις σαν μέλος της ομάδας μπάσκετ γυναικών. Τι είπε για τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τους στόχους την με την «πράσινη» φανέλα.

Βιντσιλαίου: «Ο τρόπος που μου μίλησε η διοίκηση με έπεισε να έρθω – Να ζήσω τίτλους και γεμάτο γήπεδο»» | panathinaikos24.gr

Τις πρώτες δηλώσεις σαν μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε η Αγγελική Βιντσιλαίου μετά και την επίσημη ανακοίνωσή της από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Η ταλαντούχα γκαρντ, αναφέρθηκε στην παρουσία της coach Ελένης Καπογιάννη και επεσήμανε ήρθε στο «τριφύλλι» για τίτλους και διακρίσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Εύχομαι να έχουμε την ευκαιρία να σας έχουμε όλους κοντά μας. Θέλω να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα, ένα γεμάτο γήπεδο, θα μας δώσει μεγάλη ώθηση για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει.

Έρχομαι σε μια ομάδα Πρωταθλήτρια, με σπουδαίες παίκτριες και είμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά και να συνεισφέρω κι εγώ στην κατάκτηση περισσότερων τίτλων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την coach Καπογιάννη για την εμπιστοσύνη της.

Η παρουσία της ήταν καθοριστικός παράγοντας στην απόφαση μου να ενταχθώ στον Παναθηναϊκό, η καριέρα της μιλάει από μόνη της. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σωτήρη Πανταλέων, τον κ. Μάκη Κουτσονικόλα και τον κ. Τάκη Μαλακατέ. Ο τρόπος που με προσέγγισαν υπήρξε καταλύτης στο να βρίσκομαι εδώ σήμερα.

Η ομάδα θα έχει υποχρεώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη φέτος και ευελπιστώ να δώσουμε στον κόσμο του Παναθηναϊκού πολλές αφορμές να γιορτάσει! Τα λέμε στο γήπεδο»!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close