ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Φάνης Χριστοδούλου: «Το Ευρωμπάσκετ του 1987, η μεγαλύτερη στιγμή για εμένα και το ελληνικό μπάσκετ» [pics&vid]

34 χρόνια μετά το έπος της κατάκτησης του ευρωπαϊκού τροπαίου, ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ ξετυλίγει τις αναμνήσεις και θυμάται τις λαμπρές στιγμές.

Φάνης Χριστοδούλου: «Το Ευρωμπάσκετ του 1987, η μεγαλύτερη στιγμή για εμένα και το ελληνικό μπάσκετ» [pics&vid]

Στην Πάρο που ξημέρωσε σήμερα, όλα είναι ίδια κι απαράλλαχτα. Κάπως σα να μαζεύεται περισσότερος κόσμος, οι τουρίστες στη βόλτα χαίρονται τη ζωή, το νησί αρχίζει και χαμογελά, με την υπόσχεση του καλοκαιριού προ των πυλών. Κι ένας σχεδόν Παριανός –με δέκα χρόνια ζωής εκεί, αποκτά τον τίτλο;- περπατά στη Νάουσα για τα καθημερινά του: Τις δουλειές του, τις έγνοιες του, για την οικογένειά του, για τη δουλειά του. Αδύνατον να περάσει απαρατήρητος-αδύνατον. Δεν είναι μόνο το μπόι και ο σωματότυπος, είναι ότι τον ξέρουν όλοι, όλοι οι κάτοικοι, όλοι οι επισκέπτες, όλοι οι Έλληνες.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.