ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο Μπατάλια»

Ο Μπατάλια δεν βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο του τριφυλλιού, όπως αναφέρει η A΄ Bola.

«Δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο Μπατάλια»

Παρά τα όσα αναφέρονταν από την πλευρά του παίκτη αλλά και του μάνατζερ του, ο Αργεντινός δεν απασχόλησε ουσιαστικά ποτέ και πλέον οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι το τριφύλλι δεν βρίσκεται στο κλαμπ που τον διεκδικούν.

Συγκεκριμένα, η A΄Βola μάλιστα σημειώνει ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ορίζει μια τιμή στα 3 εκατ. ευρώ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.784 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο Ροντρίγκο Μπατάλια, ο Αργεντίνος αμυντικός χαφ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ για την επόμενη σεζόν. Είναι στους παίκτες που βρίσκονται υπό παραχώρηση, έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ».

Πολλά κλαμπ ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωση του, ωστόσο γι΄αυτούς που έχουν ακουστεί φαίνεται ότι έχουν αποσύρει την προσφορά τους. Ο Παναθηναίκός αποχώρησε από την διεκδίκηση του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.