ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ανοιχτό να φύγει ο Σανκαρέ» (aud)

Ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM τους λόγους που οδήγησαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε συμβόλαιο ενός έτους και ίσως απομακρύνουν τον Γιουνούς Σανκαρέ από τον Παναθηναϊκό.

Νικολογιάννης: «Ανοιχτό να φύγει ο Σανκαρέ» (aud)

Την εξήγηση για την απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δεσμευτεί με μονοετές συμβόλαιο αλλά και την όποια καθυστέρηση των μεταγραφικών κινήσεων του Παναθηναϊκού έδωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. «Βλέπω ήσυχη εβδομάδα για εμάς, μπορεί να γίνονται κάποια πράγματα και να μην τα μαθαίνουμε. Ο Γιοβάνοβιτς το ψάχνει πάρα πολύ και για αυτό καθυστερεί. Επίσης, δεν θέλει να διαρρέει το παραμικρό προς τα εξω. Θα φάμε ένα καλοκαίρι με πολλή πίεση, μιζέρια και γκρίνια για τις μεταγραφές, αλλά θα φτιάξει μια καλή ομάδα. Όπου πηγαίνει πρώτη φορά θέλει να κάνει μονοετές συμβόλαιο, για να γνωρίσει την ομάδα και τις συνθήκες», είπε μεταξύ άλλων. Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Σανκαρέ ίσως απασχολήσει για να φύγει από το «τριφύλλι» αφού δεν έχει κάποια στοιχεία που θέλει ο Γιοβάνοβιτς και για τον Νιάς πως θα γίνει μια προσπάθεια, δεν έχει τελειώσει 100% αρνητικά αλλά είναι δύσκολο ενώ θα πάρει και πολύ χρόνο! Τέλος, ο Νκολογιάννης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια στην Ολλανδία, άλλα τρία όταν επιστρέψει σε ελληνικό έδαφος και μέχρι την έναρξη της μετά προετοιμασίας, ενώ θα δώσει κι ένα οικογενειακό φιλικό στο Κορωπί. Ακούστε εδώ το ηχητικό:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.