ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αρνήθηκε πρόταση από την τουρκική Αλτάι για Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά σε πρόταση από την τουρκική Αλτάι για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, καθώς θέλει να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του.

Αρνήθηκε πρόταση από την τουρκική Αλτάι για Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός!

Η Αλτάι χτύπησε την πόρτα του Παναθηναϊκού, προκειμένου να κάνει δικό τους τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Οι πράσινοι απάντησαν αρνητικά στην πρόταση χωρίς δεύτερη σκέψη, καθώς ο εξτρέμ του τριφυλλιού είναι από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον νεαρό, πράγμα για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες μέρες.

Αυτό πρόκειται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές να κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και οι πράσινοι θέλουν να κλείσουν την υπόθεση όσο πιο σύντομα γίνεται.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.423 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.