ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόβλημα στο γόνατο ο Παπαπέτρου!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσει το προολυμπιακό τουρνουά.

Πρόβλημα στο γόνατο ο Παπαπέτρου!

Όπως αποκάλυψε πριν από λίγο το SDNA, το πρόβλημα στο γόνατο του «Πάπι» έχει επιδεινωθεί και είναι πιθανό να του κοστίσει τη συμμετοχή στους αγώνες του Καναδά.

Ο «Πάπι» θέλει σαν τρελός να παίξει με την επίσημη αγαπημένη και να βοηθήσει για την υλοποίηση του ονείρου, η μαγνητική, όμως, που έβγαλε τελευταίως δεν ήταν καλή. Κάτι για το οποίο ενημέρωσε σήμερα τον Ρικ Πιτίνο, με τον οποίο βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της προπόνησης της Εθνικής.

Ο «Πάπι» χρειάζεται ξεκούραση, σίγουρα δεν θα παίξει στο «Ακρόπολις» και οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν τελικώς όντως δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στους αγώνες του Καναδά, κάτι, που αν γίνει, θα είναι τεράστιο πλήγμα για την Εθνική.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.787 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.