ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο Δημήτρης Βρανόπουλος στo panathinaikos24.gr (LIVE VIDEO)

O Δημήτρης Βρανόπουλος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο panathinaikos24.gr μιλάει για τον Παναθηναϊκό Α.Ο, τους στόχους της νέας σεζόν, το γηπεδικό, αλλά και τη δική του προσπάθεια.

Ο Δημήτρης Βρανόπουλος στo panathinaikos24.gr (LIVE VIDEO)

O Δημήτρης Βρανόπουλος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο panathinaikos24.gr μιλάει για τον Παναθηναϊκό Α.Ο, τους στόχους της νέας σεζόν, το γηπεδικό, αλλά και τη δική του προσπάθεια.

Ο αντιπρόεδρος της «μάνας του λόχου», αναλύει στο Panathinaikos24.gr όλη τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με τα υπέρ, τα κατά και τις προοπτικές που υπάρχουν για να επιστρέψει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός σαν πρωταγωνιστής στους τίτλους.

Αναφέρεται, επίσης, στη διοίκηση του κ. Μαλακατέ που σε λίγες ημέρες θα κλείσει ένα χρόνο παρουσίας, αλλά και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που έβαλε τα σωστά θεμέλια και τις βάσεις  για να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός εκσυγχρονισμένος και συνεπής ως προς το οικονομικό σκέλος αρχικά, αλλά και φερέγγυος.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, καταγράφερι το πλάνο που έχει τεθεί για την επόμενη σεζόν και την Ευρώπη που ο Παναθηναϊκός θα ξαναδώσει το παρόν μετά από αρκετά χρόνια, ενώ μίλησε αναλυτικά και για τις σκέψεις που υπάρχουν, για περαιτέρω κινήσεις σχετικά με την εγγραφή μελών, από την πλευρά των «πράσινων» φιλάθλων. Επίσης, στέκεται στη διπλή ανάπλαση και τις εξελίξεις.

Παράλληλα, μίλησε και για πρόσωπα, όπως ο εμβληματικός Σωτήρης Πανταλέων και την εικόνα του σαν παράγοντας πλέον στην διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Τέλος, κάνει ένα απολογισμό της δικής του παρουσία στην «πράσινη» επικαιρότητα, από τότε που έκανε τις υπέρογκες καταθέσεις στο PAO Alive και πως εξελίχθηκε και ο ίδιος μέσα από την καθημερινή του ενασχόληση με τα κοινά του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.