ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στα «πράσινα» η Μυλωνάκη

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της μπασκετμπολίστριας, Βαρβάρας Μυλωνάκη.

Στα «πράσινα» η Μυλωνάκη

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Βαρβάρα Μυλωνάκη για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ. Η 22χρονη αθλήτρια (1.83μ.) αγωνίζεται ως forward και ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στον ΕΦΑΟΖ. Πρόκειται για μια νεαρή αλλά ταλαντούχα αθλήτρια που αναμένεται να βοηθήσει τον ΠΑΟ να πετύχει τους στόχους του τη νέα χρονιά.

Σε δήλωσή της στο pao1908.com ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Όνειρο μου από μικρή ήταν να αγωνιστώ σε έναν τόσο ιστορικό Σύλλογο. Ευχαριστώ πολύ την κόουτς Καπογιάννη για την επιλογή της να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Τάκη Μαλακατέ, τον κ. Σωτήρη Πανταλέων και τον κ. Μάκη Κουτσονικόλα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη»!

Το βιογραφικό της:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κρόνος Αγίου Δημητρίου

Πρωτέας Βούλας

Τερψιθέα

ΕΦΑΟΖ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...