ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Να επιστρέψει εκεί που πρέπει ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε ό, τι αφορά τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωσή του από την πράσινη ΠΑΕ.

Γιοβάνοβιτς: «Να επιστρέψει εκεί που πρέπει ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε ό, τι αφορά τους στόχους του με τον Παναθηναϊκό, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωσή του από την πράσινη ΠΑΕ.

Ο Σέρβος μίλησε στο κανάλι της ομάδας

Επιστρέφετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο 13 χρόνια μετά. Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα;

«Σίγουρα έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το 2008, όταν ουσιαστικά ψάχνοντας για καινούργιες προκλήσεις σαν προπονητής έφυγα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια 13-14 χρόνια μετά επιστρέφω ξανά. Επιστρέφω εκεί που πέρασα και τα καλύτερα μου χρόνια σαν ποδοσφαιριστής και εκεί που ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα, στην Ελλάδα. Σίγουρα όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να ήμουν μακριά, αλλά παρακολουθούσα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Αναλαμβάνω μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και τόσο μεγάλο αριθμό φίλων και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Αναλαμβάνετε τον Παναθηναϊκό σε μια ιδιαίτερη στιγμή του. Ποιες είναι οι σκέψεις σας;

Κάθε σωστή απάντηση σε φέρνει πιο κοντά στο έπαθλο των 100.000€! Όροι & προϋποθέσεις |+21 «Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια πέρασε διάφορες φάσεις και το σκεπτικό μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε ο Παναθηναϊκός σύντομα να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι είτε αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα είτε την Ευρώπη»

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 104.662 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερα σε λίγο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...