ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη η παρουσίαση του Γιοβάνοβιτς

Την Τετάρτη (15/06), θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη η παρουσίαση του Γιοβάνοβιτς

Ο Σέρβος προπονητής θα είναι για τον επόμενο χρόνο προπονητής του Παναθηναϊκού, όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι «πράσινοι» την Τρίτη (14/06).

Ο Γιοβάνοβιτς μετά και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα παρουσιαστεί από το «τριφύλλι» την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι, σε κεντρικό ξενοδοχείο, και φυσικά θα… συστηθεί στο κοινό ως τεχνικός της ομάδας.

Παράλληλα θα απαντήσει για τις φιλοδοξίες του με τον Παναθηναϊκό, αλλά και το πλάνο ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας, όπως και για τις αποχωρήσεις που θα γίνουν ενόψει και της βασικής προετοιμασίας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.064 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.