ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Να φτιάξει έναν Παναθηναϊκό με νοοτροπία νικητή

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ξέρει από πίεση και πρωταθλητισμό. Πλέον, καλείται να το κάνει με τον Παναθηναϊκό

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Να φτιάξει έναν Παναθηναϊκό με νοοτροπία νικητή

*Από τα πρώτα του λόγια στο κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, λίγο μετά την ανακοίνωση πρόσληψής του για ένα χρόνο (εξ’ αρχής είχε συμφωνηθεί η χρονική διάρκεια), ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε το αυτονόητο: «Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε ο Παναθηναϊκός σύντομα να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Ευρώπη». Ο Σέρβος γνωρίζει πολύ καλά και που ήρθε και ποια είναι τα μεγάλα «πρέπει» του «τριφυλλιού». Δεν είναι κανένας… χθεσινός. Είναι έμπειρος, ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά τον Παναθηναϊκό. Δε θα είναι καθόλου εύκολο το έργο του στο «τριφύλλι». Κάθε άλλο.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.