ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Κώτσιρας!

Ο Γιάννης Κώτσιρας θα είναι οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού, καθώς αναμένεται να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει και στη συνέχεια να ανακοινωθεί.

Οριστικό: Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Κώτσιρας!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Γιάννης Κώτσιρας, με τους πράσινους να τα έχουν βρει σε όλα τα παίκτη και με την ομάδα.

Ο 28χρονος μπακ είχε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης. Όσον αφορά τις απολαβές του (πρόσφατα) διεθνούς πλάγιου αμυντικού, αυτές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 150 χιλ. ευρώ για κάθε έτος του συμβολαίου ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκεται το χρονικό διάστημα της σύμβασής του με πιθανότερο εύρος τα τρία χρόνια.

Ο Κώτσιρας αναμένεται να περάσει σήμερα από τα καθιερωμένα ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι. Αύριο από την άλλη αναμένεται να γίνουν οι ανακοινώσεις και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του τριφυλιού ενόψει της νέας σεζόν.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...