ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Χίλιεμαρκ και γίνεται βοηθός (pic)

Ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και από αύριο θα είναι βοηθός προπονητή στην Άλμποργκ.

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Χίλιεμαρκ και γίνεται βοηθός (pic)

Ο Χίλιεμαρκ αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από την Τζένοα για 6 μήνες, πραγματοποιώντας 19 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας δύο γκολ από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι τον Ιανουάριο του 2018.

Ο Χίλιεμαρκ έκανε καριέρα στις Έλφσμποργκ, Αϊντχόφεν, Παλέρμο και Τζένοα ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε Ντιναμό Μόσχας και Άαλμποργκ.

Αναλυτικά το μήνυμα που έστειλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.212 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σήμερα πήρα μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις της ζωής μου. Τους τελευταίους μήνες δεν έχουν πάει τα πράγματα όπως θα ήθελα και σήμερα έφτασα στην απόφαση να βάλω τέλος στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Πέρασα υπέροχα όλα αυτά τα χρόνια και έχω τόσους ανθρώπους να ευχαριστήσω γι΄ αυτό. Πρώτα απ΄ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την γυναίκα μου, για την υποστήριξη, την ενέργεια και την πίστη που είχε για μένα. Την οικογένεια μου και όλους εσάς που ήσασταν μαζί μου από το ξεκίνημα της καριέρας μου. Όλους τους προπονητές μου και τους ανθρώπους που γνώρισα στις ομάδες, αλλά και τους φίλους που έκανα σε όλη αυτή την διαδρομή. Όταν κάτι τελειώνει, κάτι άλλο αρχίζει. Από αύριο θα ξεκινήσω μια νέα εμπειρία και ένα όνειρο θα γίνει πραγματικότητα. Θα είμαι μέλος του προπονητικού τιμ της Αλμποργκ. Έχω τόσο πολύ ενέργεια και ανυπομονώ να αρχίσω να δουλεύω, ώστε να πετύχουμε κάτι καλό με την ομάδα. Θα χρησιμοποιήσω όλα όσα έχω μάθει τόσα χρόνια και μακάρι να πετύχω σημαντικά πράγματα. Σας ευχαριστώ για όλα.

Πάμε»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.