ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τριαντόπουλος: «Καμία επαφή με Ομπράντοβιτς – Προχωράει το πλάνο του ΟΑΚΑ (Pics, Vid)

Τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος. Διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε επαφή με τον Ομπράντοβιτς. Τι είπε για το μπάτζετ της νέας σεζόν, αλλά και τα project που «τρέχουν».

Τριαντόπουλος: «Καμία επαφή με Ομπράντοβιτς - Προχωράει το πλάνο του ΟΑΚΑ (Pics, Vid)

Τον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος.

Διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε επαφή με τον Ομπράντοβιτς. Τι είπε για το μπάτζετ της νέας σεζόν, αλλά και τα project που «τρέχουν».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Τριαντόπουλος:

«Καλημέρα σε όλους. Ευχαριστούμε που είστε εδώ. Και εμείς όλοι εδώ είμαστε, γιατί διάβαζα κάτι παράξενα και φοβήθηκα. Όλοι εδώ είμαστε. Ήρθαμε να κάνουμε έναν απολογισμό. Διαβάζω πάρα πολλά που δεν ισχύουν. Θεωρήσαμε καλό να γίνει αυτή η συνέντευξη Τύπου για να μην υπάρχει αγωνία στον κόσμο και αναστάτωση. Θα ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Θέλω να ξεκινήσω από τον αγωνιστικό απολογισμό. Γνωρίζετε τη θέση μας στην Ευρωλίγκα και το νταμπλ. Για κάποιους έπρεπε να μην χαρούμε για το νταμπλ. Δεν είπαμε πως είναι το σπουδαιότερο, αλλά είναι ένα νταμπλ. Αν είχαν ζήσει έστω μια βδομάδα όσα ζήσαμε, θα καταλάβαιναν.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.774 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Να σας πω μόνο ότι 21 από τα 23 μέλη της αποστολής πέρασαν κορωνοϊό, κάποιοι και βαριά. Υπήρχε διάστημα τριών εβδομάδων που δεν παίξαμε κανέναν παιχνίδι και αντίστοιχο που παίξαμε μέρα παρά μέρα. Κάναμε τα περισσότερα χιλιόμετρα που έκανε ομάδα. Τα αποτελέσματα μπορεί να μην ικανοποίησαν, αλλά σας είχαμε πει ότι θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά και όπου πάει. Τελειώσαμε και τις τρεις διοργανώσεις με κόπο και πίεση».

Να μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός έχει 40 πρωταθλήματα, 20 Κύπελλα, 12 νταμπλ, έξι ευρωπαϊκά και ένα διηπειρωτικό. Αυτό για να μην το ξεχνούν κάποιοι. Οι παίκτες παίζουν, αγωνίζονται, είναι ένα άθλημα. Οι παίκτες ήθελαν να χαρούν μετά από όσα πέρασαν, μαζί τους χαρήκαμε και εμείς και 500 οπαδοί που ήρθαν στο Λαύριο. Ποιους ενόχλησε; Αυτή ήταν μια φυσιολογική αντίδραση ύστερα από μια χρονιά με τεράστια πίεση. Πάντα θα υπάρχουν οι γκρινιάρηδες.

Για τον οικονομικό απολογισμό: «Όσον αφορά τον οικονομικό απολογισμό καταφέραμε αυτό που είχαμε πει. Οι παίκτες ήταν πληρωμένοι στην ώρα τους, δεν χρωστάμε. Δεν είχαμε και ιδιαίτερη βοήθεια. Στο τέλος υπήρχε η προκαταβολή από το στοίχημα. Το κράτος μείωσε τον ΦΠΑ από τα εισιτήρια. Ποια εισιτήρια; Δεν υπήρχαν εισιτήρια. Η Μακάμπι πήρε 5 εκατ. ευρώ επιχορήγηση από το κράτος. Αντίστοιχα ποσά υπήρξαν στη Γερμανία, στην Ιταλία, στη Γαλλία. Όλες οι ομάδες στηρίχθηκαν. Εμείς δεν στηριχθήκαμε από κανέναν. Ανταπεξήλθαμε πλήρως, δώσαμε λύση στα προβλήματα. Υπήρχαν βαριά συμβόλαια που μας δημιουργούσαν ανασφάλεια. Δεν θέλαμε να χρεώσουμε τον Παναθηναϊκό, να βγει καθαρή η ομάδα και οι παίκτες πληρωμένοι. Θέλαμε να κρατήσουμε το καλό όνομα στην αγορά.

Βεβαίως, κάποιοι έλεγαν ακόμα και σε παίκτες που θέλαμε, να μην έρθουν, γιατί δεν θα τους πληρώναμε μέχρι τον Δεκέμβρη. Όσοι μας εμπιστεύτηκαν, δικαιώθηκαν. Για να το συνδέσω και με το αγωνιστικό, είχαμε αστοχία στη θέση του πλέι μέικερ. Είχαμε κουβέντες με παίκτες που δέχθηκαν μεγαλύτερες προσφορές. Παίξαμε το τελευταίο μας χαρτί με τον Λαπροβίτολα, συμφωνήσαμε, αλλά δεν τον άφησε να φύγει η Ρεάλ. Αδικήθηκε η ομάδα με αυτό το κενό, με ένα πλέι μέικερ θα ήταν καλύτερη η εικόνα. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες, αυτά έγιναν, δεν αλλάζουν. Είχαμε κάποιες καλές νίκες, κάποιες βαριές ήττες. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι».

Για τον διοικητικό απολογισμό: «Σε αυτό το σκέλος έχω να πω περισσότερα πράγματα. Μπορεί να γκρινιάζετε στο αγωνιστικό κομμάτι που πανηγυρίζουμε το νταμπλ ή που βγήκαμε χαμηλά στην Ευρωλίγκα. Συγχαρητήρια στον Προμηθέα και το Λαύριο, ειδικά στο Λαύριο. Ήταν καταπληκτικό αυτό που κατάφερε. Δίκαια μας δυσκόλεψε και μπράβο του. Εμείς δουλεύαμε όλο αυτό το διάστημα και σε άλλους τομείς. Πρώτα απ’ όλα, ανακαινίσαμε πλήρως, για να δώσουμε καλύτερη εικόνα, τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο, τα γραφεία προπονητών, τα γραφεία διοίκησης, όπως και το video room. Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν. Είναι έργα υποδομής για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Επίσης, ήμασταν πρωτεργάτες στην κίνηση του ΕΣΑΚΕ να υπογράψει συνεργασία με την ΕΡΤ. Ορίστηκαν κανόνες συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ορίστηκε η θέση του Γενικού Διευθυντή του ΕΣΑΚΕ, που έχει την αρμοδιότητα της αναβάθμισης της διοργάνωσης και των εσόδων. Το σημαντικότερο ήταν ότι ήμασταν από την αρχή πρωτεργάτες στο να κάνουμε την αλλαγή στην Ευρωλίγκα. Την καταφέραμε. Έχω την τιμή να εκπροσωπώ στο ΔΣ της Ευρωλίγκας τον Παναθηναϊκό. Αύριο συνεδριάζουμε για 1η φορά στη Βαρκελώνη. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, σε πολύ καλό σημείο, στις διαπραγματεύσεις για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 49 χρόνια. Πιστεύω και ελπίζω πως θα τελειώσει άμεσα. Σε πιο μικρά πράγματα, ολοκληρώσαμε την ταινία «Ταξίδι στα αστέρια» και το app της ομάδας, που θα βγει τον Σεπτέμβρη. Μιας και είμαστε εδώ, σας παρουσιάζω τον κ. Παρθενόπουλο ως νέο τεχνικό διευθυντή, δίπλα στους κυρίους Αλβέρτη – Διαμαντίδη.

Εγώ θα έχω πιο επιτελικό ρόλο, εκπροσωπώντας την ομάδα. Θα είμαι πάντα δίπλα της. Όμως, δεν θα είμαι πια στην καθημερινότητά της. Υπάρχουν πολλά πρότζεκτ στον όμιλο. Η καρδιά μου θα είναι δίπλα στην ομάδα. Θα έχω και φυσική παρουσία στην ομάδα, όταν χρειαστεί. Επανέρχεται ο κ. Παρθενόπουλος. Ο κ. Ντίνος αναβαθμίζεται σε Διευθυντής Λειτουργίας. Η ομάδα εμπλουτίζεται».

Για την επόμενη μέρα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο ήλιος εξακολουθεί να βγαίνει από την Ανατολή. Άρα, εξακολουθεί να ισχύει ότι ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έχει καμία εμπλοκή, όπως δεν είχε και την προηγούμενη σεζόν. Θα εφαρμόσουμε το ίδιο μοντέλο, δηλαδή το έσοδα – έξοδα. Η χρονιά που έρχεται δυστυχώς δεν έχει εξομαλυνθεί όσο περιμέναμε και λόγω και των επιπτώσεων της καταστροφικής πανδημίας στην οικονομία. Θα κινηθούμε στα ίδια βήματα με πέρυσι, ίσως και ένα βηματάκι παραπάνω. Η μεγάλη δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος και πέρυσι τα γήπεδα ήταν άδεια. Ευχαριστούμε τους 1824 ανθρώπους που πήραν διαρκείας πέρυσι, ενώ γνώριζαν πως ίσως δεν έρθουν στο γήπεδο. Ευχαριστούμε και όλους τους χορηγούς. Δυστυχώς και η επόμενη χρονιά δεν θα είναι πάρα πολύ καλή από ό,τι βλέπουμε. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα εισιτήρια ακριβώς. Δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Έχουν παρθεί κάποιες προκαταβολές, όπως της ΕΡΤ. Δόθηκε σαν “βοήθημα”, χωρίς να είναι. Άρα και η επόμενη χρονιά θα είναι δύσκολη. Ελπίζω να έχουμε καλύτερο προγραμματισμό και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα βηματάκι παραπάνω.

Υπάρχει ένα πλάνο σε βάθος χρόνου, για το πώς θα επανέλθει ο Παναθηναϊκός. Εδώ να πω ότι η πώληση του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να ισχύει. Η ομάδα είναι προς πώληση. Έχω πάνω από 15 σύμφωνα εμπιστευτικότητας. Με εταιρείες ή επενδυτές του εξωτερικού. Από το εσωτερικό δεν υπήρχε ενδιαφέρον. Όλες οι επενδύσεις έχουν παγώσει παγκοσμίως, λόγω της πανδημίας. Όντως είχαν καθυστερήσει όλες οι συνομιλίες μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Ελπίζω τώρα να επανέλθει η κανονικότητα και να δούμε πιο εντατικά το θέμα της πώλησης του Παναθηναϊκού. Το έχω αναλάβει εγώ αυτό, μαζί με την εκπροσώπηση και την επίβλεψη του κλαμπ. Ωστόσο, δεν μπορούμε να καθόμαστε και να περιμένουμε.

Γι’ αυτό και κάναμε ένα πλάνο. Το πρώτο σημαντικό είναι το ΟΑΚΑ, που αλλάζει τα δεδομένα σε όλες τις περιπτώσεις, εφόσον τελειώσει θετικά. Το δεύτερο είναι πως έχουμε πιέσει και έχουμε εξασφαλίσει κάποια κονδύλια, όπως το ποσό από το στοίχημα. Έχουμε πάρει μια μικρή προκαταβολή, δεν ξέρουμε ακριβώς πώς θα λειτουργήσει. Θα δώσει επιπλέον έσοδα στις ομάδες. Το τρίτο και σημαντικότερο είναι αυτό που είπα πριν, η συμμετοχή μας στο ΔΣ της Ευρωλίγκα. Οι ομάδες κατάλαβαν πως έχουν επενδύσει πολλά χρήματα σε ένα προϊόν που δεν τους φέρνει πίσω όσα θα έπρεπε. Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας, για να φέρνει περισσότερα χρήματα στην ομάδα. Ζητάμε την περικοπή κάποιων εξόδων και την ανακατανομή των χρημάτων. Ίσως δούμε άμεσα βελτιωμένα νούμερα στους προϋπολογισμούς των ομάδων.

Η πίτα του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι 100 εκατ., ενώ το ποδόσφαιρο 5,2 δις. Μπαίνοντας στο ΔΣ θέλουμε να χωρίσουμε τα έσοδα με πιο σωστό τρόπο και να μεγαλώσουμε την πίτα στην Ευρώπη. Για να μπουν κι άλλες ομάδες στην λογική που λειτουργεί ο Παναθηναϊκός και να μην χρειάζεται να ρίχνουν οι ιδιοκτήτες δεκάδες εκατομμύρια. Έχουμε πει και έχει γίνει αποδεκτό από τις περισσότερες ομάδες ένα τύπου salary cap ή financial fair play, για να μην μπορούν κάποιες ομάδες να κάνουν υπερβολές και να μειωθούν οι τεράστιες αποστάσεις. Έτσι, θα γίνει πιο ανταγωνιστική η λίγκα. Όλοι θα είναι κοντά και θα αγωνίζονται για το F4.

Δεν θα πω περισσότερες λεπτομέρειες για την Ευρωλίγκα. Έχουν δρομολογηθεί όλα, αύριο είναι το πρώτο ΔΣ. Όλη τη χρονιά δουλέψαμε για το μέλλον. Βήμα – βήμα θέλουμε να φτάσουμε εκεί που πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός, ανταγωνιστικός σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με όλες αυτές τις αλλαγές που έγιναν, θεωρώ πως δεν θα είναι μακριά αυτό το σημείο. Συν ότι η ομάδα πλέον γίνεται ακόμα πιο ελκυστική για την πώλησή της. Με πάσα ειλικρίνεια, όπως είπαμε και πέρυσι, πιθανόν να έχουμε άλλη μια δύσκολη χρονιά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, θα δουλέψουμε για το μέλλον.

Κυνηγάμε τις εξελίξεις, προσπαθούμε να βελτιώσουμε το μέλλον. Η ιστορία μας είναι πολύ μεγάλη. Ακόμα και φέτος πρωταγωνιστήσαμε παντού. Μας σέβεται και μας ακούει όλη η Ευρώπη. Είναι σημαντικό αυτό. Δεν γίνεται να μηδενίζουμε τα πάντα. Δεν θα πω εγώ αν η χρονιά ήταν πετυχημένη ή αποτυχημένη. Ευχαριστώ τον κόσμο, μας στήριξαν ακόμα κι αν δεν ήταν στο γήπεδο. Ευχαριστώ και όλους τους συνεργάτες μου.

Μας έλεγαν πως δεν μπορούμε να κανονίσουμε ούτε ένα ταξίδι. Αλλά, τα παιδιά έκαναν καταπληκτική δουλειά. Κάναμε ταξίδια με διαφορετικά χαρτιά, με δυσκολίες, τα καταφέραμε. Μπράβο και ευχαριστώ. Το αν άρεσε το τελικό αποτέλεσμα στον κόσμο ή όχι, είναι δικαίωμα του καθενός. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλό καλοκαίρι και υγεία».

Για το ΟΑΚΑ και τη θέση του Παρθενόπουλου: «Προφανώς, οι τρεις μας πέρυσι είχαμε χωρίσει τα πράγματα. Εγώ ήμουν πιο πολύ στα διοικητικά, λειτουργικά και οικονομικά. Οι Αλβέρτης – Διαμαντίδης κυρίως στο αγωνιστικό τμήμα. Όπου χρειαζόταν υπήρχε συνεργασία. Τώρα επειδή θα πρέπει να ελαφρύνω από κάποιες διαδικασίες, ήρθε ο κ. Παρθενόπουλος να αναλάβει αυτό το κομμάτι, εμπορικά και διοικητικά θέματα.

Θα είμαι δίπλα στην ομάδα και εγώ, φυσικά. Αυτή τη δουλειά αναλαμβάνει ο κ. Παρθενόπουλος μαζί με την ομάδα του. Αυτή είναι η αλλαγή. Όσον αφορά το ΟΑΚΑ, υπάρχει δέσμευση εμπιστευτικότητας με την κυβέρνηση. Όμως, θεωρώ ότι θα είναι αποκλειστικής χρήσης το ΟΑΚΑ. Πάντα η εθνική είναι προτεραιότητα, δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε αυτό».

Για τον Ομπράντοβιτς και τον προπονητή: «Δεν έχουμε μιλήσει με τον κ. Ομπράντοβιτς, το ξαναλέω. Προφανώς, όλοι στον Παναθηναϊκό θα τον θέλαμε. Το θεωρούμε δύσκολο. Δεν έχουμε μιλήσει μαζί του. Δεν κάνουμε συζητήσεις για προπονητή, έχουμε προπονητή. Πρέπει πρώτα να μιλήσουμε μαζί του. Δεν θα κάνω καμία τοποθέτηση, πριν μιλήσουμε με τον κ. Κάτας. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με τον κ. Ομπράντοβιτς».

Για το αν έχουν γίνει κινήσεις για παίκτες από την ελληνική αγορά: «Ό,τι ακούτε ή γράφεται θα πρέπει να προέρχεται από τα επίσημα χείλη της ΚΑΕ. Ας μην σχολιάσω τι ακούω και τι διαβάζω. Ο καθένας γράφει ό,τι βλέπει στον ύπνο του. Ό,τι είναι να πούμε, θα το πούμε επισήμως. Προφανώς, σκεφτόμαστε κάποιους παίκτες. Όμως, κανένας δεν έχει προχωρήσει αυτή τη στιγμή».

Για το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς: «Σας είπα ότι είναι λίγο νωρίς η συνάντηση σήμερα, για να πούμε ακριβή νούμερα. Αύριο είναι η συνάντηση της Ευρωλίγκα. Δεν γνωρίζουμε από εκεί τα νούμερα ακόμα. Υπάρχουν συζητήσεις με βασικούς χορηγούς, που θα πρέπει να κλείσουν. Υπάρχει και το τι πρόβλεψη θα κάνουμε, συζητώντας με την κυβέρνηση, για το θέμα των εισιτηρίων. Όταν κλείσει η ανακατανομή της Ευρωλίγκα θα μπορούμε να μιλάμε πιο συγκεκριμένα. Ελπίζουμε πως θα πάνε λίγο καλύτερα τα πράγματα και να κάνουμε ένα βηματάκι παραπάνω. Δεν θέλω να πω κάτι που θα είναι στον αέρα».

Για τις εκλογές της ΕΟΚ: «Είχα πει από την αρχή πως δεν θα ήθελα να εμπλακώ. Όμως, γίνονται ευτράπελα. Τα κρίνω σαν πολίτης. Δεν μπορώ να μην κρίνω τις κλούβες στην Λεωφόρο. Το καλό για όλους μας θα είναι να τελειώνει αυτή η κατάσταση. Μια καλύτερη ομοσπονδία θα βοηθήσει τις ομάδες. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες υποψηφίων».

Αλβέρτης: «Είμαστε την αρχή ενός νέου κύκλου – Έχει γίνει επαφή με τα παιδιά, προτεραιότητα να διατηρηθεί ο κορμός»

«Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν την ομάδα, ίσως στην πιο δύσκολη στιγμή της από την μέρα που ήρθα πριν από 31 χρόνια. Από έναν απλό άνθρωπο που μας πίστευε και μας έλεγε ένα μπράβο στον δρόμο, μέχρι κάποιους που μας βοήθησαν ουσιαστικά. Όλα κάνουν ένα κύκλο. Είμαστε στην αρχή ενός καινούργιου κύκλου. Βοηθάμε την ομάδα να υπάρχει με τα δεδομένα της στο καλύτερο επίπεδο. Όσοι είμαστε εδώ έχουμε κοινό παρονομαστή την μπάλα του μπάσκετ, ο καθένας από τη σκοπιά του.

Κοινωνικά τα πράγματα δεν είναι ωραία. Έχει πέσει μιζέρια. Μην μιζεριάσουμε και το μπάσκετ, δεν κάνει. Δεν είναι καλό για το άθλημα. Το μπάσκετ μας έχει δώσει χαρές, μην το μιζεριάσουμε. Το ‘χουμε σαν χώρα. Αν είμαστε σε έναν κύκλο κάτω, θα πάει πάνω. Ας στηρίξουμε το μπασκετάκι, όπως συνηθίζουμε να λέμε και ας περιμένουμε καλύτερες μέρες».

Για το πλάνο των ανανεώσεων: «Προτεραιότητά μας είναι να μείνουν τα παιδιά και ο ελληνικός κορμός. Μόλις ξέρουμε τα δεδομένα μας ακριβώς, εκεί θα κινηθούμε και θα συνεχίσουμε. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας».

Για το αν έχουν γίνει επαφές ή συζητήσεις με κάποιον από τους τέσσερις παίκτες: «Έχουν γίνει επαφές, φυσικά. Θέλουμε να μείνουν εδώ και καιρό. Συζητάμε, πιστεύω να βρούμε την άκρη και να είμαστε ο κορμός που θέλουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό σκεφτόμαστε μέρα – νύχτα».

Παρθενόπουλος: «Η ευθύνη μας είναι μεγάλη – Έχουμε μεγάλο επιτελείο»

«Νομίζω ότι ο πρόεδρος μας έχει καλύψει όλους. Κάλυψε όλα τα σημεία, τα οποία ήθελα να ακούσω. Θέλω να πω κάτι πολύ γρήγορα, γιατί ο καθένας αισθάνεται μια αμηχανία, όταν κάθεται δίπλα στους Διαμαντίδη – Αλβέρτη και έναν πρόεδρο, που ανέλαβε μια χρονιά – στοίχημα. Εγώ δεν είχα φύγει ποτέ, εδώ ήμουν, έχουμε δουλέψει μαζί.

Έχουμε κοινές ιδέες και οράματα, μια εξαιρετική ομάδα. Είναι μεγάλη η ευθύνη που έχουμε αναλάβει. Έχουμε μεγάλο επιτελείο να μας στηρίζει. Η ευθύνη μας είναι απέναντι σε αυτό που παραλάβαμε από την οικογένεια του κ. Γιαννακόπουλου».

Διαμαντίδης: «Είμαστε εδώ ενωμένοι για το καλύτερο δυνατό»

«Καλημέρα και από εμένα. Δεν έχω να πω πολλά πράγματα. Τα είπε όλα ο κ. Τριαντόπουλος, συμφωνώ με όσα είπε ο Φραγκίσκος. Δύο πράγματα… Ξέρουμε την περσινή κατάσταση και τι θα αντιμετωπίσουμε φέτος. Είναι δύσκολο. Αλλά με τα εφόδια που έχουμε, το οικογενειακό κλίμα και όχι μόνο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα γίνουν και λάθη. Αλλά, θέλουμε ένα βήμα παραπάνω φέτος. Ζήσαμε εξαιρετικές στιγμές με τον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια. Θα είμαστε εδώ, ενωμένοι, όλοι μαζί, για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Όλοι μαζί πιστεύω θα κάνουμε αυτό το μικρό βήμα. Και αυτή η ομάδα θα έχει και μέλλον».

Για την πρώτη του σεζόν ως GM: «Ποτέ δεν θα βάλω διοικητικό τίτλο στον εαυτό μου. Είμαι στο μπασκετικό κομμάτι, με την εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια ως παίκτης. Δεν προσεγγίζω την κατάσταση με διοικητικό βλέμμα. Με τον Φραγκίσκο και τα άλλα παιδιά, που ήμασταν αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό τμήμα, προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό.

Ήταν μια μεγάλη εμπειρία, με έφθειρε ψυχολογικά. Όμως, είχα ανθρώπους που με βοήθησαν. Έτσι θα συνεχίσω και φέτος, παρόλο που είναι δύσκολο και σε φθείρει ψυχολογικά. Θα συνεχίσουμε μαζί, για να τα φέρουμε εις πέρας και να βοηθήσουμε την ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...