ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο Άμστερνταμ, πληγωμένοι οι Δανοί – τριάδα “φωτιά” στο 8Χ!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο Άμστερνταμ, πληγωμένοι οι Δανοί - τριάδα “φωτιά” στο 8Χ!

Ασταμάτητη και συναρπαστική η δράση στο Euro 2020, με τη 2η αγωνιστική των ομίλων να συνεχίζεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές από Βουκουρέστι, Κοπεγχάγη και Άμστερνταμ, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην betshop. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Ανώτεροι οι Ουκρανοί!

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τη Arena Nationala του Βουκουρεστίου, όπου στις 16:00 η Ουκρανία αντιμετωπίζει τη Βόρεια Μακεδονία.

Η Ουκρανία έδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα, παρότι ηττήθηκε απ’ την καλύτερη ομάδα του ομίλου, Ολλανδία. Καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, από καθαρή τύχη δε δέχτηκε γκολ, επέτρεψε πολλές καλές στιγμές στον αντίπαλο. Οι Ολλανδοί ήταν ανώτεροι και στο δεύτερο μέρος, έβγαλαν συνεργασίες και δικαιώθηκαν με δύο γκολ μέχρι το 58’ απ’ τους Βαϊνάλντουμ και Φέγκχορστ. Το μαγικό γκολ του Γιαρμολένκο έβαλε την Εθνική Ουκρανίας ξανά στο ματς, από στατική φάση ήρθε το 2-2 λίγο αργότερα, ήταν ένα διάστημα που οι παίκτες του Σεφτσένκο έβγαλαν χαρακτήρα. Ωστόσο, το “πάρτι” που έστησε ο Ντάμφρις δεν είχε τελειώσει, ο δεξιός μπακ βρήκε δίχτυα για το τελικό 3-2.

Πολύ λίγα πράγματα απ’ την Εθνική Βόρειας Μακεδονίας στην πρεμιέρα, είχε την ενέργεια της πρωτάρας, ωστόσο έδειξε ότι στερείται εμπειριών και ποιότητας. Δεν μπορούσε να δημιουργήσει καταστάσεις με την μπάλα στα πόδια, έφτιαξε όλες κι όλες 7 τελικές προσπάθειες, οι δύο ήταν εντός στόχου, το γκολ προήλθε από καραμπόλα και χρειάστηκε αρκετή τύχη. Οι Αυστριακοί έβγαλαν περισσότερη ποιότητα στο χορτάρι, έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα θα βρουν τα γκολ που χρειάζονται, το έκαναν δύο φορές μετά το 78’ θα μπορούσαν να σκοράρουν ακόμη και τέταρτο γκολ.

Η Ουκρανία έδειξε καλύτερα στοιχεία στην πρεμιέρα, έχει σαφώς πιο ποιοτικό ρόστερ και θα την εμπιστευτούμε σήμερα με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 2.10. 

Μπερδεμένοι οι Δανοί

Ταξιδεύουμε βόρεια, στο Parken της Κοπεγχάγης, όπου στις 19:00 η Δανία υποδέχεται το Βέλγιο.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Euro η Εθνική Δανίας, η οποία ηττήθηκε 1-0 από τη Φινλανδία στην Κοπεγχάγη, σε παιχνίδι που στιγματίστηκε από μια σοκαριστική στιγμή. Ο Κρίστιαν Έρικσεν σωριάστηκε στο έδαφος στο 43’, το γήπεδο “πάγωσε” και η μοναδική έννοια όλων ήταν να συνέλθει ο Δανός μέσος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από διακοπή περίπου δύο ωρών, η Δανία ήταν σαφώς επηρεασμένη απ’ αυτή την άσχημη εξέλιξη, με τους Φινλανδούς να το εκμεταλλεύονται στο έπακρο και στη μοναδική τους φάση στο ματς ευτύχησαν να σκοράρουν και να φύγουν νικητές από την Κοπεγχάγη. Πάντως, το τελικό σκορ αδικεί κατάφωρα την ομάδα του Χιούλμαντ, η οποία είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτιαξε 22 τελικές (έξι στο στόχο) και έχασε πέναλτι στο 74’ με τον Χόιμπεργκ.

Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και απέδειξε τον λόγο που θεωρείται ένα απ’ τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, με την Εθνική Βελγίου να μπαίνει με… φόρα στην τελική φάση του Euro επικρατώντας εύκολα 3-0 της Ρωσίας. Είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα, δεν έπιασε την καλύτερη δυνατή απόδοση, αξιοποίησε στο έπακρο τα λάθη στην άμυνας των Ρώσων και με τον “δαιμονισμένο” φορ Λουκάκου (πέτυχε τα 2/3 γκολ της) έφτασε με εμφατικό τρόπο στην επικράτηση.

Η Δανία είναι μπερδεμένη συναισθηματικά, έχασε και τον καλύτερό της παίκτη και δεν περιμένουμε να βγάλει ιδιαίτερη αντίδραση απέναντι στο πιο ποιοτικό Βέλγιο. Ποντάρουμε στο διπλό, σε απόδοση 2.10. 

Ανοιχτό ματς στο Άμστερνταμ

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας από τον βραδινό αγώνα της “Johan Cruyff Arena” στο Άμστερνταμ, ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αυστρία.

Έκανε το καθήκον της την περασμένη Κυριακή η Εθνική Ολλανδίας και στην επιστροφή της σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης επικράτησε 3-2 της Ουκρανίας στο Άμστερνταμ. Μπήκε δυνατά απ’ το ξεκίνημα, έβγαλε τρομέρη ενέργεια στην επίθεση και δημιούργησε ευκαιρίες. Σκόραρε δύο φορές στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά η Ουκρανία δεν παράτησε το παιχνίδι, έδειξε τρομερές αντοχές και έφερε το ματς στην ισορροπία μέσα σε πέντε λεπτά. Ο συγκλονιστικός μπακ Ντάμφρις έδωσε τη λύση στο φινάλε και οι “οράνιε” απέφυγαν την γκέλα στην πρεμιέρα του ομίλου.

Την πρώτη της νίκη σε τελική φάση Euro πανηγύρισε την περασμένη Κυριακή η Εθνική Αυστρίας, επικρατώντας την 1η αγωνιστική του ομίλου με 1-0 της Βόρειας Μακεδονίας στο Βουκουρέστι. Δεν ήρθε καθόλου εύκολα η νίκη, μπορεί να δημιούργησε πιο πολλές τελικές από την αντίπαλο, αλλά συνάντησε δυσκολίες στο παιχνίδι και χρειάστηκε δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο για να κάμψει την αντίσταση των Βαλκάνιων. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Αλάμπα, ξεχώρισαν επίσης οι Λάινερ, Λάιμερ και Σάμπιτσερ.

Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν πολύ καλά επιθετικά στοιχεία, η ποιότητα των Ολλανδών είναι άλλωστε παραδοσιακά γνωστή. Πιο άνετες μετά τις νίκες της πρεμιέρας, τις περιμένουμε να παίξουν ανοιχτά και να σκοράρουν. Θα ποντάρουμε στο Goal/Goal, σε απόδοση 1.83. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE