ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τοποθετήθηκε για το μέλλον του ο Ζοτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε κάποια πράγματα για το μέλλον του.

Τοποθετήθηκε για το μέλλον του ο Ζοτς

Ο «Ζοτς» μίλησε σε περιοδικό της Σερβίας για την αγάπη του προς την Παρτιζάν και όπως είναι λογικό οι δηλώσεις του έγιναν… πρώτο θέμα σε όλες τις ιστοσελίδες της χώρας. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι σε συνεχή επαφή με τους ανθρώπους της Παρτιζάν. Πάντα προσπαθούσα να βρω τον τρόπο να βοηθάω την Παρτιζάν. Όλες τις ομάδες μας, όχι μόνο την Παρτιζάν, πιστέψτε με. 

Έχω καλούς φίλους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και όταν με ρωτούν, πάντα έχω να πω μια καλή κουβέντα για τις ομάδες μας. Το προσπαθώ. Γιατί; Γιατί πιστεύω πως το ευρωπαϊκό μπάσκετ πρέπει να σέβεται την παραγωγή παικτών και προπονητών στη Σερβία. Είναι σημαντικό για το ευρωπαϊκό μπάσκετ να βρίσκονται στην Euroleague ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν. Στο Βελιγράδι ο κόσμος αγαπάει και καταλαβαίνει το μπάσκετ, τα γήπεδα είναι γεμάτα και τα μηνύματα που στέλνουμε κάθε εβδομάδα προς την Ευρώπη είναι γνωστά. Ξέρετε τι νιώθω για την Παρτιζάν και πόσα σημαίνει για εμένα».

Όσο για το αν θα χαρακτηριζόταν «τρελή» η επιστροφή του στην ομάδα του Βελιγραδίου, τόνισε: «Ό,τι κι αν απαντήσω μπορεί να παρερμηνευτεί. Μερικές φορές η… τρέλα μπορεί να προκαλέσει κάτι θετικό. Όταν είπα στη γυναίκα μου σε ηλικία 31 ετών πως σταματάω το μπάσκετ ως παίκτης, για να γίνω προπονητής, με κοίταξε περίεργα. Το συμπέρασμα είναι πως γνωρίζω την τιμή μου στην Ευρώπη. Το πού θα πάω έχει να κάνει με τις φιλοδοξίες μου».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.894 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτό που υπογράμμισε ο Ομπράντοβιτς ήταν ένα: η επιλογή του ΝΒΑ δεν «παίζει» στο μυαλό του. «Σίγουρα, δεν θα πάω στο ΝΒΑ. Η κατάσταση εκεί είναι ένας φαύλος κύκλος που δύσκολα σπάει. Δεν εμπιστεύονται τους προπονητές από την Ευρώπη, είναι προφανές αυτό. Ακόμα και Αμερικανοί προπονητές, όπως ο Ντέιβιντ Μπλατ, δεν κέρδισαν την εμπιστοσύνη τους, επειδή ο ίδιος τους παρουσιάστηκε ως Ισραηλινός»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...