ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη για το τελευταίο SMS της Κάρολαϊν στον πιλότο

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης κοπέλας.

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη για το τελευταίο SMS της Κάρολαϊν στον πιλότο

Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους και στοιχεία από το κινητό τηλέφωνο της 20χρονης κοπέλας.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν πως τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτας, διαφαίνεται ότι ίσως είχε υπάρξει μία προστριβή της Κάρολαϊν με τον σύζυγό της και η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά το τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος, η αδικοχαμένη κοπέλα αντάλλαξε κάποια μηνύματα με τον σύζυγό της, ενώ βρισκόταν στη σοφίτα και ο 32χρονος στο υπόγειο. Από τα μηνύματα και τη φρασεολογία δημιουργείται η εντύπωση, όπως μεταδίδεται ότι, το ζευγάρι είχε προστριβή. Στα SMS υπάρχει φρασεολογία που παραπέμπει σε προστριβή, ενώ οι χαρακτηρισμοί είναι στα αγγλικά.

Μάλιστα, το Live News ανέφερε ότι μία από τις λέξεις-επίθετα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το «stupid», χωρίς πάντως να είναι αυτή τη στιγμή σίγουρο αν η λέξη αυτή χρησιμοποιήθηκε πάνω σε ένταση ή αν χρησιμοποιήθηκε χαριτολογώντας. Άλλωστε ο γραπτός λόγος μπορεί να μπερδέψει…

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 216.264 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...