ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η ομολογία του 32χρονου για την δολοφονία της Καρολάιν: «Θόλωσα, ήθελε να φύγει με το παιδί»

Ομολόγησε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών ο 32χρονος πιλότος ότι σκότωσε την σύζυγό του Καρολάιν.

Η ομολογία του 32χρονου για την δολοφονία της Καρολάιν: «Θόλωσα, ήθελε να φύγει με το παιδί»

Τσακωνόμασταν για ένα μεγάλο διάστημα. Είχαμε προβλήματα γι’ αυτό και είχαμε απευθυνθεί σε ψυχολόγο. Ηθελε να χωρίσουμε κι εγώ σκεφτόμουν το παιδί μου. Εκείνο το βράδυ είχαμε άλλον ένα σοβαρό καυγά. Ηθελε να πάρει το παιδί και να φύγει. Θόλωσα. Την έριξα πάνω στο κρεβάτι και της έκλεισα το στόμα και τη μύτη για να μην φωνάζει. Δεν κατάλαβα ότι πέθανε», είπε ομολογώντας την δολοφονία της Καρολάιν.

Στην ερώτηση των αστυνομικών γιατί δεν είπε από την πρώτη στιγμή την αλήθεια, είπε ότι «το έκανα για το παιδί μου. Κατάλαβα ότι θα μεγάλωνε χωρίς γονείς».

Ο 32χρονος βρίσκονταν από το μεσημέρι στην ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από την Αλόννησο για να καταθέσει χωρίς να καταφέρει να δώσει  πειστικές απαντήσεις στους αστυνομικούς σχετικά με την φονική ληστεία.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 214.988 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, από τις πρώτες κιόλας ημέρες που έγινε το περιστατικό, περιγράφοντας στην αστυνομία τα γεγονότα φαινόταν ότι δεν συμπίπτουν με όσα είχαν «δείξει» οι έρευνες. Μάλιστα όπως λένε πηγές της αστυνομίας ο 32χρονος πιλότος έπεσε σε σημαντικές αντιφάσεις, με αποτέλεσμα οι υποψίες να στρέφονται στον ίδιο.

Συγκεκριμένα, οι αντιφάσεις του πιλότου έχουν να κάνουν με την κάμερα στο ισόγειο η οποία στις 11 Μαΐου, τα μεσάνυχτα, κατέγραψε τον σύζυγο της Καρολάιν να έχει το παιδί στην αγκαλιά του. Λίγη ώρα αργότερα, στις 1:19 η κάμερα του ισογείου τέθηκε εκτός λειτουργίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει ο πιλότος, οι ληστές μπήκαν πολύ αργότερα στο σπίτι, στα Γλυκά Νερά.

Την ίδια στιγμή, ο 32χρονος άνδρας, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα ενώ από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση.

Μια πολύ ισχυρή αντίφαση, στην οποία φαίνεται ότι έχει υποπέσει ο πιλότος, είναι ότι ενώ κατέθεσε ότι λιποθύμησε, αποδείχθηκε ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του.  Όπως πρόεκυψε, κλείδωσε και ξεκλείδωσε πολλές φορές το κινητό του, ενώ υποτίθεται ήταν λιπόθυμος.

Χωρίς να μπορέσει αν δικαιολογήσει όλα αυτά ο 32χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει στους αστυνομικούς το έγκλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...