ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Κώτσιρας

Επίσημη μορφή πήρε η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα για 3 χρόνια.

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Κώτσιρας

Επίσημη μορφή πήρε η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα για 3 χρόνια.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης, του Έλληνα διεθνή αμυντικού, Γιάννη Κώτσιρα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Γιάννης Κώτσιρας γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1992 στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Ποδοσφαιρικά ξεκίνησε στη Δόξα Μεγαλόπολης, συνέχισε στον ΑΟ Φαλεσίας, μεταπήδησε το 2012 στον Παναρκαδικό και το 2016 πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης. Στην καριέρα του έπαιξε χρόνια ως εξτρέμ, αλλά τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκε με επιτυχία στη θέση του δεξιού μπακ. Στον Αστέρα κατέγραψε 113 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έφτασε στην Εθνική ομάδα όπου αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.736 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιάννη καλώς όρισες στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...