ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

ΕΛ. ΑΣ: «Έτσι φτάσαμε στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά»!

Τα βήματα που ακολουθήθηκαν για την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά παρουσίασε η αστυνομία σε έκτακτες ανακοινώσεις.

ΕΛ. ΑΣ: «Έτσι φτάσαμε στην εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά»!

Τα βήματα που ακολουθήθηκαν για την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά παρουσίασε η αστυνομία σε έκτακτες ανακοινώσεις.

Οι ανακοινώσεις ξεκίνησαν με τον διευθυντή Ασφαλείας Πέτρο Τζεφέρη, ο οποίος επισήμανε τη μεθοδικότητα των αστυνομικών, που έχτισαν, όπως είπε, σχέση εμπιστοσύνης με τον σύζυγο του θύματος.

Ακολούθως, η διευθύντρια των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ Πηνελόπη Μηνιάτη αναφέρθηκε στην ερευνα που έγινε από τα εργαστήρια: Για τα αποτυπώματα, το DNA, ακόμη και για να δημιουργηθεί σκίτσο βάσει των περιγραφών του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου. Εξαιρετικά κρίσιμη, είπε η κυρία Μηνιάτη, ήταν η έρευνα από την ψηφιακή ανάλυση των δεδομένων όπου προέκυψαν σημαντικές αναντιστοιχίες με τη μαρτυρία του Αναγνωστόπουλου.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.688 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του τμήματος Ανθρωποκτονιών κ.Χασιώτης αναφέρθηκε στο ιστορικό της υπόθεσης. Τα πρώτα κρίσιμα δεδομένα ήρθαν από τα εργαστήρια τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, που έδειξαν ότι η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία. Βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα, υπήρχαν σημάδια στα χέρια και τα πόδια του συζύγου από τα δεσμά που ήταν δεμένος, αλλά ήταν μόλις διακρινόμενα και αυτό δημιούργησε κενά για το χρόνο που έλεγε ότι ήταν δεμένος. Οι χώροι είχαν ερευνηθεί, διαπιστώσαμε ότι είχε παραβιασθεί παράθυρο στο υπόγειο και ενδεχομένως να είχαν μπει από εκεί οι δράστες που περιέγραφε ο 32χρονος. Ασυνήθιστο ήταν και το γεγονός ότι ο σκύλος βρέθηκε κρεμασμένος. Στα εργαστήρια μεταφέρθηκαν αντικείμενα όπως η κάμερα ασφαλείας, το smartwatch του θύματος και το τηλέφωνο του συζύγου. Δεν καταφέραμε να διαπιστώσουμε την παρουσία άλλων προσώπων μέσα στο σπίτι. Η εξέταση των ψηφιακών πειστηρίων μαςε έδειξε ενδείξεις για κίνηση αντικεμένων, ειδικά το κινητό του συζύγου, κατά την ώρα που μας είχε πει ότι ήταν δεμένος. Μας έδειξε πιθανή εμπλοκή του συζύγου. Τον εξετάσαμε σχολαστικά. Κατά την αρχική συζήτηση μαζί του, εκείνος έφερε τη συζήτηση στη σχέση που είχε με το θύμα, με το παιδί του, αλλά και στον επικεφαλής της ομάδας που είχε αναλάβει την υπόθεση. Μας είπε ότι δεν ήθελε να εξαπατήσει, αλλά να μείνει εκτός φυλακής για να μείνει με το παιδί του. Μας είπε ότι όλα έγιναν πάνω σε έναν δαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του. Ομολόγησε μας είπε ότι τη σκότωσε, και ό,τι έκανε στη συνέχεια: Παραβίασε το παράθυρο, αναστάτωσε το χώρο,  σκότωσε το σκύλο, τηλεφώνησε στην αστυνομία και δέθηκε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...