ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Γλυκά Νερά: Ο διάλογος πριν από τη δολοφονία

Τι υποστήριξε ο πιλότος κατά την απολογία του.

Γλυκά Νερά: Ο διάλογος πριν από τη δολοφονία

Ψύχραιμος και ήρεμος παραμένει και μετά την απολογία του ο πιλότος που δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Εντέχνως και χωρίς αντίλογο, ο πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος περιέγραψε στην ομολογία του τι οδήγησε στον καυγά και τη δολοφονία της σύζυγός του Καρολάιν τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου στα Γλυκά Νερά.

Περιέγραψε την 20χρονη ως εξαιρετικά ευαίσθητη σε σχέση με το μωρό τους, ενώ όπως μετέδωσε το Open, η μικρή τους γεννημένη πρόωρα κόρη, ήδη στον πρώτο χρόνο της ζωής της χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο δύο φορές, γεγονός που έκανε την Καρολάιν υπερπροστατευτική, κάτι που υπονόησε ο πιλότος.

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 212.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα πάντα με τον πιλότο και τα όσα περιέγραψε στην ομολογία του, κατά το Open, όλα άρχισαν όταν το ζευγάρι βρισκόταν με το παιδί στο σαλόνι του σπιτιού στο ισόγειο. Εκεί ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, παίζοντας με το παιδί έκανε μία άτσαλη κίνηση και παραλίγο να του πέσει, ωστόσο, κατάφερε να το συγκρατήσει.

Η Καρολάιν το είδε και κινητοποιήθηκε κάτι που ήταν η αφορμή του καυγά εκείνο το βράδυ.

Ο διάλογος:

«Τι κάνεις εκεί; Πώς το κρατάς έτσι; Είδες τι έγινε; Θα χτυπούσε» φέρεται να είπε η Καρολάιν.

Εκείνος απάντησε «δεν έπαθε κάτι. Ηρέμησε» για να του απαντήσει η 20χρονη «φυσικά και έπαθε. Δεν προσέχεις καθόλου. Πατέρας είσαι εσύ; Δεν προσέχεις καθόλου. Δωσ’ μου το παιδί». Στη συνέχεια εκείνος αρνήθηκε, εκείνη επέμεινε και το πήρε.

Επί πέντε ολόκληρα λεπτά, ο πιλότος, όπως ο ίδιος είπε σύμφωνα με το Open, της πίεζε το κεφάλι της στο μαξιλάρι και να έχει τα χέρια του στο στόμα της, λεπτά που η κοπέλα πάλευε μαζί του και εκείνος συνέχιζε για να την κάνει να σταματήσει.

Πηγή: sputniknews

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...