ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πάμε για μεγάλη ανατροπή με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Τίποτα δεν τελείωσε!

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα είχε φωτογραφίσει τον Αναγνωστόπουλο ως τον φονιά της συζύγου του είναι ξεκάθαρος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα στα Γλυκά Νερά. 

Πάμε για μεγάλη ανατροπή με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Τίποτα δεν τελείωσε!

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα είχε φωτογραφίσει τον Αναγνωστόπουλο ως τον φονιά της συζύγου του είναι ξεκάθαρος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα στα Γλυκά Νερά. 

Ο κ. Κατερινόπουλος τόνισε ότι δεν έχει πειστεί ότι η ζήλια ή η απειλή του διαζυγίου και της εγκατάλειψης ήταν το κίνητρο του γυναικοκτόνου και δηλώνει πεπεισμένος ότι ο λόγος ήταν άλλος. 

Λέει εν ολίγοις ότι δεν αποκλείεται να υπήρχε συνεργός ή τρίτο πρόσωπο που να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν. 

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 211.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πιλότος επί 40 μέρες έπαιζε θέατρο μπροστά στις κάμερες. Άρα, δεν θα του ήταν δύσκολο να μην αποκαλύψει την αλήθεια για το τι έγινε το μοιραίο βράδυ στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. 

Αν συνδυάσει κανείς και την εικόνα της μαύρης BMW που το βράδυ του εγκλήματος φάνηκε να φεύγει με ταχύτητα απ’ το σημείο, συμπεραίνει ότι υπάρχουν πολλά σκοτεινά σημεία ακόμα στην υπόθεση. 

Ο κ. Κατερινόπουλος θεωρεί ότι θα έχουμε και νέα ανατροπή με την αποκάλυψη του τρίτου προσώπου και όσα θα δουν το φως της δημοσιότητας μετά την έρευνα του ανακριτή. Και όταν το λέει αυτό ο άνθρωπος που είχε καταλάβει τα πάντα από την πρώτη στιγμή, κάτι παραπάνω θα ξέρει…

Πηγή: dailymedianews

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...