ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: “Οσοι ισχυρίζονται ότι δεν έχω πρόθεση να μεταβιβάσω την ομάδα…” (pic)

Ανάρτηση με νόημα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Γιαννακόπουλος:

Ανάρτηση με νόημα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ πόσταρε την αφίσα της ταινίας για τον εξάστερο Παναθηναϊκό και την προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου και έστειλε το δικό του μήνυμα με ένα ΥΓ γεμάτο νόημα για το “αύριο” του “τριφυλλιού”.

Ταξίδι στα αστέρια… Ταξίδι στο χρόνο από την στιγμή της ίδρυσης του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού μέχρι την δημιουργία της μεγαλύτερης ομάδασ όλων των εποχών στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού και μια εκ των μεγαλύτερων στην Ευρώπη αναμεσα σε ολα τα σπορ. Ταξίδι με αλησμόνητες συγκινήσεις, μοναδικές χαρές, μεγάλες στεναχώριες… Ταξίδι στην πορεία μιας οικογένειας που απέδειξε πως μπροστά στον Παναθηναϊκό δεν υπολόγιζε τίποτα.. με αγάπη ανιδιοτελή, με 450 εκατομμύρια ευρώ, με οικογενειακές θυσίες, με την υγεία της, με το όλο της το είναι για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ταινίας και στους καταπληκτικούς ηθοποιούς που αναβίωσαν την ιστορία με τον καλύτερο τρόπο. ΥΓ: θα πρότεινα σε αυτούς που ισχυρίζονται πως δεν έχω πρόθεση να μεταβιβάσω την ομαδα επειδη την πουλάω και δεν την χαρίζω, να δουν την ταινία μήπως και νιώσουν…

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.433 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...