ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύσκολα θα γίνει η ανατροπή με Μήτογλου – «Κλείνει» στην Αρμάνι!

Πολύ δύσκολα θα γίνει η ανατροπή με τον Ντίνο Μήτογλου και έτσι ο Έλληνας φόργουορντ θα συνεχίσει στην Αρμάνι.

Δύσκολα θα γίνει η ανατροπή με Μήτογλου - «Κλείνει» στην Αρμάνι!

Σίριαλ έχει γίνει το μέλλον του Ντίνου Μήτογλου. Το συμβόλαιο του Έλληνα φόργουορντ με τον Παναθηναϊκό λήγει τώρα. Ο Παναθηναϊκός του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Μήτογλου, ωστόσο δυνατά στη μάχη της απόκτησης του έχει μπει εδώ και καιρό η Αρμάνι Μιλάνου.

Η Αρμάνι του δίνει ένα παχυλό συμβόλαιο και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα υγιής σύλλογος, που πέρυσι έφτασε μέχρι το Final 4. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει υπέρβαση με τον Μήτογλου. Πήγε σχεδόν 30% πάνω από πέρυσι, του δίνουν τριετές συμβόλαιο, αλλά πολύ δύσκολα πλέον θα ανατραπεί η κατάσταση.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.262 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν στις επόμενες 48 ώρες δεν υπάρξει δραματική αλλαγή, ο Μήτογλου θα αποχωρήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...