ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παιχνίδι ψυχολογίας: Το κόλπο των αστυνομικών που έκανε τον πιλότο να ομολογήσει

Η ομάδα χειριστών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τον έκανε να «λυγίσει» χωρίς καν ο ίδιος να το καταλάβει.

Παιχνίδι ψυχολογίας: Το κόλπο των αστυνομικών που έκανε τον πιλότο να ομολογήσει

Για περισσότερο από έναν μήνα μετά τη φρικτή δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς, ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, παρουσιαζόταν ως ακόμα ένα θύμα που μέσα σε μία νύχτα είδε την οικογένειά του να διαλύεται.

Ωστόσο, αν και εκείνος θεωρούσε πως είχε καταφέρει να πείσει την Αστυνομία για την ύπαρξη ληστών, οι Αρχές γνώριζαν πως ο ίδιος ξέρει περισσότερα από όσα λέει. Από την πρώτη στιγμή της έρευνας, είχε αναλάβει δράση μια ομάδα χειριστών του 32χρονου πιλότου, η οποία έχτισε μαζί του μία ιδιαίτερη σχέση εμπιστοσύνης, επικοινωνώντας όλο το 24ωρο ακαθόριστες χρονικές στιγμές.

Αναλυτικά εδώ

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.318 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.