ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δείτε livestreaming τον τελικό πρωταθλήματος πόλο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στους Παίδες

Οι Παίδες του Παναθηναϊκού στο πόλο διεκδικούν το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 6.30μ.μ. στη Βουλιαγμένη.

Δείτε livestreaming τον τελικό πρωταθλήματος πόλο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στους Παίδες

Τα «τριφυλλάκια» θέλουν να επαναλάβουν τις επιτυχίες του 1986 και του 2019 και να φέρουν το τρίτο πρωτάθλημα Παίδων στον Σύλλογο και τον 11ο συνολικά τίτλο στο τμήμα πόλο σε επίπεδο ακαδημιών.

Έτσι το συγκρότημα του Φώντα Λεμπέση θέλει να συνεισφέρει από την πλευρά του ώστε να γράψει …1613 κούπες το συνολικό κοντέρ του Παναθηναϊκού

Δείτε τον αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...