ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος ο Μήτογλου, συνεχίζει στην Αρμάνι Μιλάνου!

Σύμφωνα με tweet Ιταλού δημοσιογράφου, ο Ντίνος Μήτογλου συμφώνησε για διετές συμβόλαιο με την Αρμάνι και αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί. Ενημέρωσε το τριφύλλι ο Έλληνας φόργουορντ.

Τέλος ο Μήτογλου, συνεχίζει στην Αρμάνι Μιλάνου!

Την είδηση ότι ο Ντίνος Μήτογλου συμφώνησε με την Αρμάνι Μιλάνου μετέδωσε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεσάντρο Μάγκι.

Όπως τονίζει ο Έλληνας φόργουορντ παρά την νέα πρόταση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να συνεχίσει στην Αρμάνι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μάλιστα, ο Μάγκι τονίζει ότι θα ανακοινωθεί αύριο από την ιταλική ομάδα. Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως ο Ντίνος Μήτογλου ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως θα συνεχίσει στην Αρμάνι, τονίζοντας ότι το θέμα του δεν ήταν το οικονομικό.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι πλέον θα ξεκινήσει το σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, με στόχο να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με την φυγή του Μήτογλου, αλλά και για άλλες θέσεις.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Συνοψίζοντας. Ο Κωνσταντίνος Μητόγλου δεν άλλαξε γνώμη μετά την τελευταία αύξηση του Παναθηναϊκού. Θα υπογράψει για δύο χρόνια   με την Olimpia Milano και θα τον ανακοινώσει αύριο. Μόνο η «αγάπη  για τη χώρα του θα μπορούσε να ανατρέψει αυτή τη βεβαιότητα»

https://twitter.com/AlessandroMagg4/status/1406706252458123265

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.