ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Μήτογλου που επέλεξε Αρμάνι και ο Παναθηναϊκός που δεν θα χαθεί

Ο Έλληνας φόργουορντ επέλεξε να συνεχίσει σε ένα περιβάλλον που του προσφέρει ασφάλεια, μέλλον και εξέλιξη, όμως ο Παναθηναϊκός δεν θα χαθεί, όπως έγινε και στο παρελθόν με αντίστοιχες περιπτώσεις παικτών.

Ο Μήτογλου που επέλεξε Αρμάνι και ο Παναθηναϊκός που δεν θα χαθεί

Ο Παναθηναϊκός ήθελε απ’ την πρώτη στιγμή να διατηρήσει τους Έλληνες στο ρόστερ και τη νέα (δύσκολη) σεζόν, ωστόσο στην πρώτη του προσπάθεια έπεσε σε «τοίχο», καθώς είδε να τον προλαβαίνουν οι εξελίξεις και η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Η Αρμάνι με μεγάλα πλεονεκτήματα, το πλάνο, το ήρεμο κλίμα αλλά και την παρουσία του Έτορε Μεσίνα, έπεισε τον Κωνσταντίνο Μήτογλου και τον κάνει κάτοικο Μιλάνου για την επόμενη διετία.

Η Αρμάνι δεν έχει μεγαλύτερη και πιο βαριά φανέλα από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή, απέναντι στο «τριφύλλι» βρίσκεται σε θέση ισχύος. Και αυτό γιατί υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο στην ομάδα για το πως θα πορευτεί τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του διάσημου σχεδιαστή μόδας, απορρόφησε στο μέγιστο δυνατό τα προβλήματα που εμφανίστηκαν σε όλους τους αθλητικούς οργανισμούς από τον Covid και μέσα από συγκυρίες, κατάφερε να πιστοποιήσει την παρουσία της στο φετινό final4 της Κολονίας. Οι Ιταλοί έχουν μεγάλο πορτοφόλι, δελεάζουν πρόσωπα και καταστάσεις, όμως καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό δεν είναι. Και αυτό πρέπει να γίνει ξεκάθαρο προς όλους και ειδικά στο κοινό της ομάδας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.724 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός και στο παρελθόν έβλεπε στελέχη του να αποχωρούν για άλλες πολιτείες, όμως η επόμενη του ημέρα, ήταν καλύτερη από την προηγούμενη και πιο ισχυρή. Χαρακτηριστική όλων είναι η περίπτωση του Αντώνη Φώτση, που συχνά-πυκνά επέλεγε να συνεχίσει την πορεία του μακριά από το «τριφύλλι», όμως οι «πράσινοι» απορροφούσαν τους κραδασμούς της απώλειας με τη δημιουργία μιας πιο ισχυρής ομάδας, με διάθεση, με πλάνο, με όρους.

Φυσικά από το τότε με το τώρα, υπάρχουν οι διαφοροποιήσεις, ειδικά στο οικονομικό το «τριφύλλι», δεν είναι σε θέση ισχύος όπως άλλοτε, όμως η τριάδα που έχει αναλάβει να «τρέξει» τα ζητήματα της ΚΑΕ, αποκλείεται να μην έχει προνοήσει ώστε να φανεί συνεπής απέναντι στο σύλλογο και την τεράστια ιστορία του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...