ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Πότε θα βγάλουμε τις μάσκες, ποιοι θα χρειαστούν τρίτη δόση εμβολίου – Τι είπε η Παγώνη

Όταν οι εμβολιασμοί φτάσουν σε ένα ποσοστό 80% τότε οι πολίτες δε θα χρειάζεται να φορούν μάσκες, ούτε σε εσωτερικούς χώρους σημείωσε η κ. Παγώνη.

Κορωνοϊός: Πότε θα βγάλουμε τις μάσκες, ποιοι θα χρειαστούν τρίτη δόση εμβολίου – Τι είπε η Παγώνη

Σε περίπου ένα με ενάμιση μηνά θα δοθούν οι οδηγίες για τη χορήγηση της τρίτης δόσης σε όσους είχαν εμβολιαστεί στην πρώτη φάση του εμβολιασμού, εκτίμησε στον ΣΚΑΙ η πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη.

Σημείωσε ότι ενδεχομένως να μη χρειαστούν όλοι να λάβουν τρίτη δόση. Για όσους εμβολιάζονται την παρούσα περίοδο ανέφερε ότι θα χρειαστούν την τρίτη δόση περίπου μετά από ένα χρόνο.

Σχετικά με τις μάσκες στις διακοπές, η κα Παγώνη τόνισε ότι οι πολίτες θα πρέπει να τις φορούν ειδικά σε περιπτώσεις συνωστισμού, όπως στα σοκάκια ενός νησιού, που όπως τόνισε, δεν ξέρεις ποιος είναι δίπλα σου.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 60.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αργεί η αποκλιμάκωση των διασωληνωμένων

Σημείωσε πως όταν οι εμβολιασμοί φτάσουν σε ένα ποσοστό 80% τότε οι πολίτες δε θα χρειάζεται να φορούν μάσκες, ούτε σε εσωτερικούς χώρους.

Αναφερόμενη στην κατάσταση των νοσοκομείων τόνισε ότι υπάρχει βελτίωση σε σχέση με τον κορωνοϊό αλλά αργεί η αποκλιμάκωση του αριθμού των διασωληνωμένων ασθενών, επειδή χρειάζονται πολυήμερες νοσηλείες.

Πρόσθεσε ότι η πίεση που δέχεται το σύστημα είναι μεγάλη από άλλους ασθενείς. Σημείωσε μάλιστα πως οι τελευταίες εφημερίδες ήταν πολύ δύσκολες και όχι εξαιτίας του κορωνοϊού.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...