ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πάει για δύο εξτρέμ μετά από εισήγηση του Γιοβάνοβιτς

Για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται στις θέσεις των εξτρέμ, θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός μετά από εισήγηση που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Πάει για δύο εξτρέμ μετά από εισήγηση του Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει την σχεδιασμό της ομάδας του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν και επιθυμία του είναι η διοίκηση να προχωρήσει στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται στις θέσεις των εξτρέμ. Στο «τριφύλλι» μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Κώτσιρα, προχωρούν στα επόμενα βήματα και εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που προτείνονται ή προτείνει ο Σέρβος τεχνικός.

Πρόθεση του Γιοβάνοβιτς όπως σας έχουμε ενημερώσει, είναι η ομάδα μέχρι να φύγει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, να έχει προχωρήσει σε κινήσεις που αφορούν βασικές επιλογές, ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά προσεκτικοί, καθώς δεν θέλουν να πέσουν σε λάθη.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας θέλει να καλύψει και την επιθυμία του Γιοβάνοβιτς, η οποία αφορά παίκτες που θα παίζουν κατά κύριο λόγο σαν winger, καθώς ο Σέρβος τεχνικός μετά την απαραίτητη μελέτη του υπάρχοντος ρόστερ, έχει καταλήξει πως μόνο ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι ο παίκτης που μπορεί να καλύψει σε απόλυτο βαθμό τα «θέλω» του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν ήδη, οι Αϊτόρ και Σαβιέρ είναι προς παραχώρηση, ενώ ο Ενγκμπακοτό θα παραμείνει στο ρόστερ ως μια εναλλακτική λύση. Παράλληλα, ένας παίκτης που θα επαναξιολογηθεί από τον Σέρβο προπονητή, είναι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης που επιστρέφει στην ομάδα μετά τη λήξη του δανεισμού του στην Ολλανδία και την Φορτούνα Σιτάρντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...