ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χαμός με Μάνδρου: «Σκότωσε την Καρολάιν, αλλά λόγω προσωπικότητας δεν την τεμάχισε» (vid)

Δήλωση που σήκωσε σάλο.

Χαμός με Μάνδρου: «Σκότωσε την Καρολάιν, αλλά λόγω προσωπικότητας δεν την τεμάχισε» (vid)

Η γνωστή δικαστική ρεπόρτερ Ιωάννα Μάνδρου τοποθετήθηκε πάνω στη σοκαριστική δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, όπως ο ίδιος ομολόγησε πριν από μέρες.

Η τοποθέτηση μάλιστα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΗΜΕΡΑ» προκάλεσε… σάλο, με το twitter και γενικότερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να βάλουν κατά της.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αυτός για να είμαστε ειλικρινείς, ο φερόμενος ως δράστης, μόλις είδε το πτώμα, σκέφτηκε να το εξαφανίσει το πτώμα-όπως έχουν κάνει πάρα πολλοί άλλοι που βρέθηκαν στην ίδια θέση. Θυμόμαστε την υπόθεση του Φραντζή. Αυτός μπόρεσε να τεμαχίσει. Αυτός ο τύπος εδώ (σ.σ. ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος), ο φερόμενος ως δράστης… η συγκρότηση της προσωπικότητάς του δεν του επέτρεπε κάτι τέτοιο. Δεν είναι για αίματα. Είναι πιο αποστειρωμένος. Και οδηγήθηκε λοιπόν στην λύση της σκηνοθεσίας της ληστείας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.