ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρωτοεμφανίστηκε σε αγώνες στιβου ο Παναθηναϊκός !

Σημαδιακή η σημερινή ημερομηνία για το τμήμα στίβου του Παναθηναϊκού το 1920 καθώς ο Σύλλογος εμφανίστηκε για πρώτη φορά επίσημα σε μεγάλους αγώνες και μάλιστα είχε και τον πρώτο «πράσινο» ρέκορντμαν και η «μάνα του λόχου» δεν λησμονεί τη στιγμή.

Πρωτοεμφανίστηκε σε αγώνες στιβου ο Παναθηναϊκός !

Συγκεκριμένα ο Μενέλαος Πονηρέας συμμετείχε στους προολυμπιακούς αγώνες που έγιναν στην Αθήνα και σημείωσε μια φανταστική επίδοση. Ο συγκεκριμένος συμμετείχε στους αγώνες του τριπλούν και «πέταξε» στα 13 μέτρα και 63 εκατοστά γράφοντας ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος αθλητής του Παναθηναϊκού που έσπασε πανελλήνιο ρεκόρ.

Μάλιστα ο Πονηρέας πήρε και την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες καθώς το όριο ήταν 13.50μ. Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους αθλητές του Συλλόγου που συμμετείχαν στους αγώνες στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ο Θ. Δημητριάδης ήταν 1ος στα 100μ. με 11.3 και πρώτος στα 110μ. εμπόδια με 16.8. ενώ ήταν και 2ος στο μήκος με 6.29μ.

Επιπλέον ο Απόστολος Νικολαϊδης ήταν 3ος στα 110μ. εμπόδια με 19.0, ήταν πρώτος στο ύψος και στο άλμα επί κοντώ και δεύτερος στη σφαιροβολία.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.732 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.