ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Μετανιώνω για κάποια πράγματα που έκανα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ρόμπιν Λουντ σε συνέντευξή του σε Μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε στο πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Λουντ: «Μετανιώνω για κάποια πράγματα που έκανα στον Παναθηναϊκό»

Ο Ρούμπιν Λουντ παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην έλευση του στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, στάθηκε στον ανταγωνισμό που υπάρχει για μια θέση στην ενδεκάδα, αλλά και στο πόσο τον βοήθησε η χώρα μας για να εξελιχθεί.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στην ιστοσελίδα “hs.fi”:

Για αυτά για τα οποία μετανιώνει: «Εκ των υστέρων, μετανιώνω για το γεγονός ότι ήμουν τόσο απολογητικός και ευγενικός στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να εξασφαλίσω τη θέση μου σε βάρος των άλλων. Ευτυχώς, το έμαθα γρήγορα αυτό. Πολλοί άλλοι ήξεραν την αξία τους και δεν ταπείνωσαν τον εαυτό τους».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει για μια θέση στην ενδεκάδα: «Όταν δεν ήμουν βασικός σε ένα ματς, προσπαθούσα μετά στην προπόνηση να φανώ και να δείξω ότι αξίζω μια θέση. Αν δεν έδειχνες έμπρακτα ότι θέλεις να παίξεις στην ενδεκάδα, τότε θα καθόσουν στον πάγκο».

Για το πόσο τον βοήθησε το πέρασμά του από την Ελλάδα: «Η εμπειρία μου στην Ελλάδα με βοήθησε να εξελιχθώ σαν παίκτης. Στην Ισπανία και στην Αμερική ήξερα τι πρέπει να κάνω για να φανώ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.