ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Αυτά τα λεφτά ζητάει ο Παναθηναϊκός για Αϊτόρ»

Οπως αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός ζητάει λεφτά για να αφήσει τον Αϊτόρ να φύγει, με τον Ισπανό να επιθυμεί την επιστροφή στην χώρα του, αλλά ως ελεύθερος.

«Αυτά τα λεφτά ζητάει ο Παναθηναϊκός για Αϊτόρ»

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ Χιχόν θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Αϊτόρ, όπως και η Μαγιόρκα. Παράλληλα, τονίζεται ότι ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του, ωστόσο ο Παναθηναϊκός αξιώνει ένα ποσό για να τον αφήσει να φύγει.

Ο Ισπανός άλλαξε εταιρεία μάνατζερ και σκοπό να πιέσει για να μείνει ελεύθερος από το τριφύλλι. Είναι γνωστό πως ο Ισπανός ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μιας και στον Παναθηναϊκό δεν απέδωσε αυτά για τα οποία αποκτήθηκε.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα του

«Η θέση του εξτρέμ είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Χιχόν. Στο σημείο εκείνο εμφανίζεται το όνομα του Αϊτόρ, ο οποίος θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι και η Χιχόν προσπαθεί εδώ και εβδομάδες να τον κάνει δικό της.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Καταλανός εξτρέμ ξέρει τις προθέσεις του Παναθηναϊκού γι΄ αυτόν, που είναι να τον δώσει με κάποια χρήματα αντάλλαγμα. Η επιθυμία του Αϊτόρ είναι να αποχωρήσει, που τις τελευταίες ώρες έχει αλλάξει το γραφείο που τον εκπροσωπεί. υπογράφοντας με την Beiz Agency, η οποία έχει παίκτες όπως ο Λουίς Σουάρες.

Με την κίνηση αυτή ο Κανταλαπιέδρα σκοπεύει να πιέσει για να φύγει ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Μέχρι στιγμής η πρόθεση της ομάδας από την Αθήνα είναι να τον δώσει βάζοντας ένα ποσό στα ταμεία του. Τα χρήματα που ζητάει είναι κοντά στην αξία του, η οποία σύμφωνα με το transfermarkt, ορίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Η επιθυμία του Αϊτόρ έιναι να επιστρέψει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αυτό είναι και το … όπλο της Σπόρτινγκ. Ο Αϊτόρ θα μπορούσε να γυρίσει στην χώρα του πέρυσι, όταν απέρριψε την πρόταση από Σαραγόσα, καθώς περίμενε πρόταση από ομάδα της La Liga που δεν ήρθε ποτέ. Τώρα βρίσκεται στη λίστα και άλλων ομάδων, όπως της Μαγιόρκα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.