ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Δικηγόρος πιλότου: Επιλογή του εντολέα μου η παραίτηση του δεύτερου συνηγόρου

Τι είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης για το ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά – Δικηγόρος πιλότου: Επιλογή του εντολέα μου η παραίτηση του δεύτερου συνηγόρου

Για την παραίτηση του δεύτερου συνηγόρου του 32χρονου πιλότου ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τοποθετήθηκε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Τι είπε για την παραίτηση του δεύτερου συνηγόρου

Σε δηλώσεις του πριν την απολογία του 32χρονου, ο κ. Παπαϊωάννου, σημείωσε πως  ο ίδιος συνεχίζει να βρίσκεται στο πλάι του πελάτη του, τον οποίο θα εκπροσωπήσει εκτός από το ποινικό και στο θέμα της επιμέλειας της μικρής Λυδίας. «Ήταν επιλογή του εντολέα μου είναι να χειρίζομαι αποκλειστικά το ποινικό κομμάτι εγώ», δήλωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι ο λόγος της παραίτησης του κ. Σπύρου μπορεί να ήταν το ενδεχόμενο να ζητηθεί διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ο κ. Παπαϊωαννίδης το αρνήθηκε κατηγορηματικά: «Εδώ και τρεις ημέρες δεν έχουμε κάνει την οποιαδήποτε ενέργεια. Στο τελικό στάδιο στο οποίο είμαστε τώρα, σε επίπεδο απολογίας ενώπιον του ειδικού ανακριτή εννοείται ότι δεν το έχουμε κάνει και σε καμία περίπτωση αυτή δεν είναι η βλέψη μας».

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.728 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφερόμενος, τέλος, στο θέμα της επιμέλειας του ανήλικου τέκνου της οικογένειας, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι ο πελάτης του είναι έτοιμος να διαφωτίσει τι έγινε εκείνη την τραγική νύχτα στα Γλυκά Νερά -κατά την οποία δολοφονήθηκε η 20χρονη Καρολάιν- και το πώς εξελίχθηκαν τα πραγματικά περιστατικά θα αποκαλυφθούν από τον εντολέα του.

Παραίτηση για προσωπικούς λόγους

Υπενθυμίζεται πως λίγη ώρα νωρίτερα, ο Βασίλης Σπύρου είχε παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους από συνήγορος του 32χρονου. Σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους, έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο κ. Σπύρου είπε ότι δεν επιθυμεί να ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση, σε κανένα σκέλος της, και την υπεράσπιση του κατηγορουμένου. Ερωτηθείς για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ο δικηγόρος υποστήριξε πως είναι προσωπικής φύσεως. Ο δικηγόρος είχε αναλάβει το σκέλος της υπόθεσης που αφορά την επιμέλεια του παιδιού του 32χρονου και της Καρολάιν.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.