ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κονταροχτυπιούνται για Κώστα Αντετοκούνμπο»

Τον Κώστα Αντετοκούνμπο στο στόχαστρο των δύο αιωνίων, αλλά και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, βάζει δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας.

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κονταροχτυπιούνται για Κώστα Αντετοκούνμπο»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αναμένεται να αποχωρήσει από τους Λέικερς αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και είναι από τους παίκτες που απασχολούν το «τριφύλλι» για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο υπήρξε δημοσίευμα από την Ισπανία που ανέφερε πως ο παίκτης έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα για τον Έλληνα διεθνή σέντερ, η ιστοσελίδα «mundodeportivo.com», αναφέρει πως θα είναι ελεύθερος από τους Λέικερς για να αναζητήσει την επόμενη ομάδα του, βάζει στο προσκήνιο την επιστροφή του στην Ευρώπη και την Ευρωλίγκα, ενώ όπως τονίζει, μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν, είναι ο Παναθηναϊκός αλλά και ο Ολυμπιακός.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.046 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...