ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Στις προτεραιότητες ο στόπερ, τι παίζει με Αϊτόρ, Σανκαρέ»

Ο Διονύσης Δεσύλλας εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM γιατί δεν είναι απαραίτητο η επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού να αφορά στον κεντρικό αμυντικό και μίλησε για τις μεταγραφές.

Δεσύλλας: «Στις προτεραιότητες ο στόπερ, τι παίζει με Αϊτόρ, Σανκαρέ»

Διατεθειμένος να περιμένει παραπάνω, αν χρειαστεί, για να βρει αυτό που ψάχνει είναι ο Παναθηναϊκός ως προς την μεταγραφή του στόπερ που έχει ζητήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβτς, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Φουλάρει για χαφ και κεντρικό αμυντικό αριστεροπόδαρο, εκεί κινείται τώρα ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά ότι ο επόμενος παίκτης θα είναι ο στόπερ για να τον έχει στις επόμενες 10-15 ημέρες, πριν φύγει για Ολλανδία. Μπορεί να έρθει σε 25 ημέρες, φερ’ ειπείν, αλλά να είναι αυτό που θέλει ο Γιοβάνοβιτς», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως δεν αποκλείει τίποτα, τόσο λόγω θέσης αλλά και επειδή είναι Έλληνας, με το συμβόλαιό του να λήγει τον Δεκέμβρη, δεν είναι όμως αριστεροπόδαρος όπως θέλει το «τριφύλλι»…

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μιλώντας για τον Σανκαρέ, ο Δεσύλλας σημείωσε ότι έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο, αλλά αν έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, θα τον δώσει ενώ κι ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει.

Τέλος, σχετικά με τον Αϊτόρ ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι άλλαξε μάνατζερ, σε συνδυασμό με τα συνεχόμενα ρεπορτάζ περί επαναπατρισμού του, αλλά πως δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος από τους «πράσινους»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.